Ciltte ipeksi ve doğal efekt; Belleza Kapatıcı Stik

Ciltte ipeksi ve doğal efekt; Belleza Kapatıcı Stik

Göz çevresinin aydınlık ve canlı görünmesi, güzellik ve estetik açısından belirleyici bir rol üstlenir. Koyu halkalar ve renk değişiklikleri ise yorgun ve bakımsız bir görünüm oluşturur.

Zengin ürün yelpazesiyle kadınların kişisel bakım ihtiyaçlarına cevap veren Silva, Belleza Kapatıcı Stik ile göz çevresindeki tüm kusurlara etkili bir çözüm sunar. Hem, anında dinç ve kusursuz bir cilt görünümü sağlar hem de bu görüntüyü makyajsız da koruyabilmeniz için ihtiyacınız olan bakımı yapar.

Tüm cilt kusurları tek hamlede geride kaldı…

Kusursuz bir görünüm elde etmek için ideal bir seçenek sunan Silva, Belleza Kapatıcı Stik ile günün her saati daima hazır olmayı sağlıyor. En kaliteli hammaddelerden elde edilen içeriği sayesinde cilt üzerinde kayan ve kolayca yayılan Belleza Kapatıcı Stik, gözaltındaki koyu halkaları mükemmel şekilde kapatıyor.

Cilde ipeksi ve doğal bir görünüm kazandıran stik, cilt üzerindeki lekeleri, çizgi ve köşelerin etrafındaki kızarıklıkları, burun kanatlarının kenarlarını ve diğer cilt kusurlarını tek bir hamlede gizliyor. İçeriğindeki E vitamini ile ciddi nemlendirirken çok daha canlı ve ışıltılı görünmesine yardımcı oluyor. Güçlü formülasyonu cildi, dış etkenlerin yaşlanmaya sebep olan etkilerinden koruyor. En önemlisi de fondöten veya pudra altına rahatlıkla uygulanabiliyor.

www.silvanetwork.com.tr

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?