DSP’den 30 Ağustos Açılımı

DSP’den 30 Ağustos Açılımı

30 Agustos’a günler kala DSP’den olağanüstü toplantı. DSP Bursa İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı 30 Agustos Zafer Bayramı öncesi Corona tedbirleri Kapsamında alınan önlemlere uygun olarak yapılacak anma programı için ilçe başkanları ile bir araya geldi. Toplantıya Osmangazi ilçe Başkanı Mehmet Seskır, Nilüfer İlçe Başkanı Bülent Doğan, Yıldırım İlçe Başkanı Vekaleten İsmail Kutlu Kaya, Gemlik ilçe Başkanı Vekaleten Volkan Kanar, Mudanya İlçe Başkanı Güleşen Çetin, Karavcabey ilçe Başkanı Ahmet Olcay Akıncı, İnegöl ilçe Başkanı Vekaleten Özlem Durmuş, İl Yönetiminden Erdoğan Aydoğan ve Hüseyin Cinemre katıldı.

DSP Bursa İl Başkanlığı 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi vatandaşlar ile 15 Temmuz Demokrasi ve Şehreüstü’nde açtığı stantla buluştu. İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı stantta Nilüfer ve Yıldırım Belediyelerinden temin edilen maskeleri vatandaşlara dağıttı. Akıncı; “30 Agustos’u şanına yakışır bir şekilde kutlayacağız. Anadolu’yu vatan yapan aziz şehitlerimizin hatıralarını birkez daha yaşatacağız. Vatandaşlarımız ile buluşmak amacıyla bu stantı açtık. Satandımızın açılmasında emeği geçen partililerimize bizlere vatandaşlarımıza dağıtmak üzere maske desteği sağlayan Nilüfer Belediyesi ve Yıldırım Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önünde tekrar saygı ile eğiliyorum. Ruhları şad olsun.” Dedi.

“Mantı Fabrikası Kuracağız”

DSP’nin açtığı stantta Mustafakemalpaşa Teşkilatı’da tam destek verdi. DSP Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı İrfan Özel ve Kadın Kolları Başkanı Filiz Kolu ve arkadaşları stantta kadınların el emeği göz nuru olan el işlerini sergiledi. Kadın Kolları Başkanı Filiz Kolu; “DSP Kadınları olarak üreten bir topluma katkı sunmak istiyoruz. Amacımız ilçede ev hanımlarını ekonomiye kazandırmak. Bunun için bir çalışma başlattık. Yakın zamanda kadınların rahatça çalışabileceği bir atölye kuracağız. Bu atölyede el becerilerinin gelişmesini sağlayacağız. Gençlerimiz için çok amaçlı Gençlik Merkezi kuracağız. Gençlerimizin günlük geçim şartları arasında yitip gitmelerini istemiyoruz. Onların sağlam temeller atılarak geleceklerine güvenle bakmalarını istiyoruz. En büyük projemiz ise mantı fabrikası açmak. Kısa zamanda bunu gerçekleştireceğiz.” Dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?