Ekonomiyi Tuş Ettiler!

Ekonomiyi Tuş Ettiler!

Gelecek Partisi Yıldırım 1. Olağan kongresi yapıldı Kurucu Başkan Mehmet Fatih Arat güven tazeledi. Pandemi tedbirlerinin gevşetilmesinin ardından teşkilatlanma ve saha çalışmalarına hız veren Gelecek Partisi, bir yandan kurucu il ve ilçe başkanlarını atamaya devam ederken öte yandan da kongre sürecini devam ediyor. Bursa İl Başkanlığında yoğun katılımla gerçekleştirilen Gelecek Partisi Yıldırım 1. Olağan Kongresinde İlçe Başkanlığına Mehmet Fatih Arat seçildi.

Bursa İl Başkanlığında gerçekleşen kongreye, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk’ün yanı sıra, Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız, geçmiş dönem Demokrat Parti İl Başkanı İsmet Koyuncu, Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Çakmaker, Nilüfer İlçe Başkanı Turgut Karagedik, Gemlik İlce Başkanı Serap Sevim Soylu, siyasi parti temsilcileri STK Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede açılış konuşmasını ilçe Başkanı Mehmet Fatih Arat yaptı.

Arat konuşmasında; “Kuruluşumuzun ardından Yıldırım ilçesi 1. Olağan Kongresi için hazırlıklara başladık ve bugün burada siz değerli gelecek sevdalılarıyla! Kongremizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. .” dedi.

Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız, “İl Yönetim Kurulumuz ile kısa bir süre önce sevgili Bursalılara merhaba diyerek teşkilat çalışmalarımıza başlayarak: Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Mudanya, Gemlik, İznik ve İnegöl ilçe teşkilatlarımızı kurduk. İnşallah çok kısa bir süre içinde 17 İlçemizin tamamında teşkilatlanacağız. Yıldırım İlçe Kongremizi yapıyoruz ve Gelecek Partisinin neferleri olarak Bursa’mızın her bir köşesinde yüreklerimizde Bursa aşkı ile 7 den 70 e herkese ulaşacağız ve onların Geleceği için çalıştığımızı anlatacağız.”şeklinde konuştu.

“Paramız Pul Oldu İtibarımız yerle bir sorumluluk üstlenen yok”

Kimsenin korkudan çıkamadığı zamanlarda partiyi kurduklarını söyleyen Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk; “paramız pul oldu itibarımız yerle bir oldu sorumluluğu üstlenen yok, Bulgar Levası bundan 8 yıl önce TL’nin 4’te 1’i değerinde iken bugün lira, levanın 4te 1’i bile değil. Türk lirasının değeri yerlerde geziyor. Türkiye fakirleşti, bu döviz fırlaması ile birlikte ekonomimiz düştü. Bu kötü yönetime dur diyoruz. Gelecek Partisi çok güzel bir ekonomi kadrosuyla iktidar olmaya hazır. Zamanın da çok uyardık arsa ve inşaatlara rant sağlayarak ülke ekonomisinin büyüyemeyeceğini söyledik. Paraları betona gömdünüz. Ama ARGE’ye Teknolojiye ve Tarıma yatırım yapmaktan kaçındınız. Ülke 2000’li yıllara geri döndü artık diyoruz ki gelin bu yönetimi Gelecek Partisi kadrolarına teslim edin sizde kurtulun ülke de kurtulsun. “ diye konuştu.

Öztürk sözlerinin devamında “Biz şeffaf siyaset istiyoruz biz hesap verilebilir bir siyaset istiyoruz. Ama bakıyoruz ki covid 19 vakalar artıyor sahadan ve hükümetten farklı bilgiler geliyor. En hayati konuda bile hükümet şeffaf davranmıyor. Hesap vermekten kaçıyor. İpin ucunu kaçırdı benden bu kadar herkes kendi başının çaresine baksın diyor. Biz gelecek partisi olarak millete söz veriyoruz rant yasası siyasi ahlak yasası çıkaracağız ehliyet ve liyakat yasası çıkaracağız söz veriyoruz. Davutoğlu ilk Başbakan olduğu dönemde de bunları söylemişti. Kendisine il ve ilçe başkanı bulamazsın diye itiraz edenlere, Ben şimdi hem Bursa hem Türkiye’deki 73 milyon seçmene sesleniyorum. 3 Y ile gelen iktidardaki arkadaşlarımız, malesef yasaklar yolsuzluk ve yasakları arttırdılar ve 3 Y ile gidiyor” dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. Haber güzel olmuş umarım birşeyler değişir .Elinize yüreğinize sağlık teşekkürler.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?