Psikoteknik’te ‘Doğa’ Fark Yaratıyor

Psikoteknik’te ‘Doğa’ Fark Yaratıyor

“Psikolojiniz direksiyon başında bozuluyorsa, ‘Ticari Araç’ kullanan tüm sürücülerin alması gereken zorunlu belge için biz eğitime hazırız!” Direksiyon denildiğinde Bursa’da ilk onun ismi akla geliyor. Sahibi olduğu sürücü kursları ile Bursa’da haklı bir üne sahip olan, Bursa’da değişim denildiğinde ilk isimlerin başında gelen Erkan Subaşı’ndan fark yaratan bir merkezi Bursalılara kazandırdı. Yaptığı meslek içi eğitimler ile göz dolduran Subaşı; “1987 yılından beri Bursa’nın ilk sürücü kursu olarak faaliyet gösteren Bursa Sürücü Kursu’nun sahibi olarak hizmet içinde de fark yaratan bir adım attık ve Doğa Psikoteknik Değerlendirme Merkezi’ni Bursa halkının hizmetine açtık. Doğa Psikoteknik Değerlendirme Merkezi, Soğanlı mahallesi Çelebi Mehmet Bulvarı’nda hizmete girmiş bulunmakta. Çelebi Mehmet Bulvarı’nda hizmet verecek olan  Doğa Psikoteknik Değerlendirme Merkezi, Sürücülerin güvenli araç kullanmalarını sağlayan zihinsel ve psiko-motor yetenek ve beceriler ile tutum, davranış ve kişilik özelliklerinin özel geliştirilmiş test yöntemleri kullanılarak teşhis edilmesi amacı ile açtık.” Dedi.

“Psikoteknik Artık Zorunlu!” İçişleri Bakanlığı genelgesiyle zorunlu hale gelen Psikoteknik Muayene ve Değerlendirme Raporu bulunmayan araç sürücüleri para cezası ve yaptırımla karşı karşıya kalacak. “peki psikoteknik belgesi nedir? ve kimler almalıdır?” Sürücülerin refleksini, algısını ve karar verme kabiliyetini ölçerek, riskli sürücüleri tespit etmek ve bu sayede insan kaynaklı meydana gelen trafik kazalarını en aza indirmek için uygulanan psikoteknik testi Bursa’da DOĞA PSİKOTEKNİK MERKEZİ’nden alınır. Bursa’daki tüm ticari araç sürücülerini merkezimize davet ediyoruz. Sadece birkaç saatinizi ayırarak psikoteknik eğitimden başarı ile geçebilir, trafikte önce kendinizin sonrada başkalarının canına zarar gelmeyecek eğitimleri alabilirsiniz. Üstelik psikoteknik raporuna vereceğinizden daha fazlası olan cezayı ödememiş olursunuz.

KİMLER ALMALI?

* Tüm Ticari Araç Sürücüleri

* Aday sürücülük esnasında ehliyetine el konulanlar

* 1yıl içeresinde 6.kez kırmızı ışık ihlalinden ceza alanlar

* 3.kez alkollü araç kullanımından ehliyetine el konulanlar

* 1yıl içerisinde 5 kez hız sınırından ehliyetine el konulanlar

* 1yıl içinde 2.kez 100 ceza puanını dolduranlar

HAZİRAN AYI SON! RANDEVULARINIZI OLUŞTURMAKTA GEÇ KALMAYIN!

1987 yılından bu yana hizmet veren Bursa Sürücü Kursu’nun kuruluşu olan şirketimiz Doğa Psikoteknik Değerlendirme Merkezi Soğanlı Mahallesi Çelebi Mehmet Bulvarı’nda hizmet vermektedir.

Karayolları Taşıma Yönetmeliği gereği ticari araç sürücüleri SRC belgesiyle birlikte her 5 yılda bir psikoteknik açıdan sağlıklı olduklarını gösteren bu raporu almak zorundalar. Doğa Psikoteknik Değerlendirme Merkezi olarak; Sürücülerin güvenli araç kullanmalarını sağlayan zihinsel ve psiko-motor yetenek ve beceriler ile tutum, davranış ve kişilik özelliklerinin özel geliştirilmiş test yöntemleri kullanılarak teşhis edilmesi için hizmet vermekteyiz. Değerli sürücülerimizin psikoteknik raporu almaları veya var olan raporlarını yenilemeleri için bizler ülkemizdeki Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında, bütün önlemlerimizi alarak,hijyen kurallarına uyurak sizlerin mağduriyetini gidermek adına Doğa Psikoteknik olarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Psikoteknik belgesi alacak olan adaylarımız için aşağıda iletişim bilgilerimiz yer almaktadır. Bizlere ulaşabilir, randevularını oluşturabilirler.

LÜTFEN SON GÜNÜ BEKLEMEYİN; yoğunluktan dolayı ileri bir tarihe randevu alıp ceza ödemek zorunda kalabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

İletişim:

Merkez:Soğanlı Mh. Çelebi Mehmet Bulvarı Blok 1 No:197/B Osmangazi/BURSA

Şube: Soğanlı Mh. Çelebi Mehmet Bulvarı No:200 M Osmangazi/BURSA

Tel: 0224 234 71 44

0541 254 71 44

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?