“Suya Yüksek Ücret Ödeyen Bursalılar İndirim Bekliyor”

“Suya Yüksek Ücret Ödeyen Bursalılar İndirim Bekliyor”

“Bursa Büyükşehir hatadan dönsün!” İYİ Parti Yıldırım Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Muhammet Budaklı, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın “Su ücretlerinde 3 aylık ortalama alınarak ödeme alınacağını” müjdeleyen paylaşımına tepki göstererek; “Hükümet bile Corona ile mücadele edereken vatandaşın menfaatine kararlar almaya çalışırken, diğer Büyükşehir Belediyeleri kendi uhdesinde olan kurumlarda verdiği hizmetlerde yüzde 50’lilere varan indirim yaparken, Bursa bunu neden yapmıyor!” dedi.

“Yüzde 50’yi Gündeme Alınmalıdır”

Budaklı; “İnsanlara evinize kalın,  sokağa çıkmayın, virüse yakalanmayın diye telkinler yapılıyor.  Fakat bu virüsten korunmanın en önemli faktörü temizlik ve temizlik işinde su gerekli. Dolayısıyla bu süreçte suya indirim yapılması hatta gerekirse 3 ay su parası alınmaması yönünde bir uygulama  beklerken,  Bursa Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “1 Nisan’dan itibaren Coronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında su sayacınıza okuma işlemi yapmadan son üç dönemin ortalamasını alarak tahakkuk ettireceğiz. Sağlığınız bizim önceliğimiz.” ifadesi yer aldı. Müjde gibi sunan  bu uygulamadan ötürü Büyükşehir Belediyesine açık bir öneri sunuyoruz. 3 aylık ortalama üzerinden yüzde 50 indirim yapılmasını, kapasite ton aşımında da normal su tarifesi olarak faturalara tahakkuk edilmesini İYİ Parti Yıldırım Gurubu adına tüm ilçelerimizi kapsayacak şekilde öneriyoruz. Su cennetinde en pahalı su faturalarını ödeyen bir iliz. Büyükşehir’in önerimiz ile ilgili olumlu bir adım atmasını bekliyoruz.” Dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. Sayın Muhammet Budaklı, olumlu Çabalarınız ve duyarlılığınız için teşekkür ederiz.Çalışmalarınızın başarılı olmasını ve gayretlerinizin devamını dileriz.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?