“Sizleri Çok Seviyoruz, Lütfen Evde Kalın”

“Sizleri Çok Seviyoruz, Lütfen Evde Kalın”

“Torunlarınızı Sağlıklı Kucaklayanız Diye Çekimlere Ara Verdik.”

Arka Sokaklar dizisinde Ezgi komiser rolünü canlandıran Bursalı ünlü oyuncu Ela Yörüklü dizilere corona virüsü nedeniyle ara verilmesini değerlendirdi.

Ela Yörüklü birçok dizinin ara verdiğini ve setlerin durduğunu belirtirken ‘’Biz de iki hafta kadar bir ara verdik. Şu an hepimiz evlerimizdeyiz. Ara vermeye başlamadan önce çalışmalarımıza önlemlerimizi alarak ve tedbirli bir şekilde devam ediyorduk. Sonrasında kalabalığın aynı ortamda bulunmaması adında işimize ara verdik. Bu virüsten korunurken dikkat etmemiz gereken en önemli şey temizlik ve hijyen. Bu anlamda da bulunduğumuz ortamlar biz girdikten önce ve sonra dezenfekte edildi. Maskeler, eldivenler kullanıldı. Biz karavanda çekime hazırlanırken bile o mesafeyi koruyarak, ellerimizi dezenfekte ederek çalıştık. Bu süreçle ilgili herkes tedirgin, biz de bilinçlenmek adına ara veriyoruz bu şekilde. Çünkü tekrar çalışmaya başladığımızda daha doğru ve bilinçli hareket etmemiz gerekiyor. Şu anda bu süreci önlem ve tedbir amaçlı sürdürüyoruz. Nasıl ilerleyeceğini bilemiyorum. Ben her zaman evde vakit geçirmeyi seven bir insandım. Şu anda da ailemle birlikte evde birtakım oyunlar oynuyoruz. Odama geçtiğimde kitaplar okuyorum, diziler seyrediyorum, müzik dinliyorum. Evde kalmanın bunaltıcı olmaması anlamında yapabileceğimiz pek çok şey var bence.’’ ifadelerini kullandı.

‘’Netflix’teki Türk Dizilerini Başarılı Buluyorum’’

Ela Yörüklü izlediği dizilerden önerilerde bulundu ve Netflix’in Türk yapımı dizilerini değerlendirdi. Ela Yörüklü ‘’Bu süreçte Arka Sokaklar’ın eski bölümlerini izleyebilirsiniz. Ben de şu sıralar Elite, BojackHorseman gibi dizileri takip ediyorum. İzlemek istediğim pek çok şey var. Eskiden psikolojik gerilim türünde dizileri çok severdim. Şu aralar dram, komedi ve romantik türde diziler izliyorum. Hakan Muhafız’ı Netflix’in ilk Türk dizisi olması dolayısıyla çıktığı zaman nasıl işlemişler, türü nasıl, nasıl olmuş diye izlemiştim. Başarılı buluyorum. Atiye’yi baştan sona izledim. Çok başarılı bir iş olmuş. Ben Netflix’te projeler yapıyor olmamızı çok güzel buluyorum. Ottoman’ın da ilk iki bölümüne bakmıştım. Onu da beğenmiştim. Bence Netflix’te çok güzel işler yapıyoruz. Daha da güzel projeler olacaktır. Ottoman’ın çekim tarzı, oyunculukların çok daha profesyonel bir seviyede oluşu bana çok keyif vermişti. Ancak devam edememiştim. Şimdi bu karantina günlerinde izlemeye geri dönebilirim. İlk çıktığı zamanlar izlediğim Atiye’de bazı devamlılık ya da askıda kalan yerler olduğunu hatırlıyorum, diğer sezonları da çıktığında yorumlarız.’’ dedi.

‘’Oyunculuk sevilerek yapılabilecek bir iş’’

Ela Yörüklü son olarak dizi setleri hakkında konuştu. Yörüklü ‘’Küçükken oyunculuk adına tiyatro hayallerim vardı. 8 sene bale yaptım ve o yüzden hep sahnedeydim. Oyunculuğu da tiyatro üzerinden sahnede olarak hayal ediyordum. Dizi setleri ekranda gördüğümüzden daha çok insanın arka planda çalıştığı bir iş ortamı. İşimi severek yaptığım için benim için çok keyifli bir yer. Aslında set ortamı çok uzun saatler süren koşuşturmacalı, yorucu bir yer. Dışarıdan görüldüğü gibi değil. Her işin tabii ki kendine göre bir zorluğu var. Bu da severek yapılabilecek bir iş. Birlikte çalıştığım oyuncuların hepsi birer rol model ve izinden gittiğim insanlar. Nasıl yapıyorlar diye her hareketlerini sahneleri izlerken takip ediyorum. Bununla ilgili sohbetlerimiz de oluyor. En yakınımda takip ettiğim insanlar onlar.’’ sözlerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

3 yorum

  1. Yazınız ve İlginiz için çok teşekkür ederiz????
    Özellikle bu coronavirüs ile ilgili halka örnek olması gereken göz önünde olan insanların topluma mesaj vermelerini çok önemsiyorum ??
    ? sizin de bu mesajları halkın duymasına vesile olan yürekli Eller olduğunuz için çok teşekkürlerimi iletiyorum.
    ?
    Var olun var kalın

    • Sevgili Ela duyarlılığın için teşekkürler. Diziyi zevkle izliyorum. Çok başarılı buluyorum. Sosyal sorumluluk projelerini takip ettiğini ve bu konularda üzerine düşeni yaptığını da görüyorum. Hep böyle kal. Selamlar sevgiler

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?