“Gemlik Kalbinden Yönetilecek!”

“Gemlik Kalbinden Yönetilecek!”

1 Mart 2020 Pazar günü yapılacak olan İYİ Parti Gemlik İlçe Kongresinde ilçe başkanlığı için aday sayısı ikiye çıktı.

İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, dün parti ilçe merkezinde yaptığı basın toplantısıyla adaylığını açıkladı. Kalabalık bir taraftar topluluğunun katıldığı aday açıklama toplantısında konuşan Ertuğrul Yavuz, “Gemlik’i kalbinden yöneteceğiz. 272 üye ve delegenin imzasıyla ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum”  dedi

Hedeflerinin İYİ Partiyi Gemlik’te birinci parti yapmak olduğunu söyleyen Ertuğrul Yavuz, “Gemlik’in anahtarını genel başkanıma teslim edeceğim” dedi.

Yavuz, şöyle devam etti: “İyi Parti kurulduğu günden itibaren aziz Türk milletine ülkeye dair kaybolmaya başlayan umutlarını ve inançlarını geri vermiştir. Türkiye siyasetini daraltmak isteyen ve seçmenlerimizi iki kutuplu siyasete zorlayan kapıyı kırarak, Türk siyasi hayatına iyilik hareketi olarak girmiş, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde çağdaş medeniyet seviyesine geçmeyi hedef leyip milliyetçiliği ekonomik ve sosyal tüm alanlara yaymaya şair edinmiştir. Bu bağlamda Gemlik’imizi ziyaret ederek hemşerilerimizle buluşan İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek bizi onurlandıran Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’e selam olsun. Kendisini yürekten karşıla yan Umurbey ve Gemlikli hemşerilerimize şükranlarımızı sunarız. Genel başkanımız tarafından atandığım Haziran ayından bu yana yönetim kurulumla beraber, yoğun bir çalışma temposu içinde parti programımızı vatandaşlarımıza anlatmaya çalıştık. Bunun karşılığı olarak üye sayımızı mevcudun iki katına çıkarmayı başardık. İyi ve cesurlar hareketi olarak gördüğümüz partimize gönül vermiş 274 delegemizin olur imzası ve önerisiyle 1 Mart 2020 Pazar günü yapacak olduğum 2. olağan kongremizde Gemlik İlçe Başkanlığına aday olduğumuzu huzurlarınıza açıklamak tan mutluluk duyuyorum” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?