Artık evlatlarımızı cereyan çarpmasın!

Artık evlatlarımızı cereyan çarpmasın!

“Okul Bahçelerinde Trafoların Ne İşi Var!” Önceki dönem MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Cemil Aydın’ın geçmişte tehlikelerine karşı dile getirdiği sorunlar için yine elini taşın altına koydu. sosyal Medya hesabında Aydın; “Yıllardır Osmangazi Belediye Meclisinde ve diğer platformlarda ifade ettiğimiz Alemdar Mahallesi İl Özel İdaresi İlköğretim Okulu bahçesinde bulunan elektrik trafosunun kaldırılması için Kamu Denetçiliği Kurumu’na başvurulması sonucu Bursa Valiliği tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde komisyon kurulduğu bildirilmiştir.
İlgili yazı ve içeriği ekte bilgilerinize sunulmuştur. Okul bahçesinde bulunan trafo çocuklarımız için tehlike arz etmeye devam ederken öğrenci velileri ısrarla konunun çözümü için yetkililere uyarıda bulunmuştu. Osmangazi Belediye Meclisinde geçen dönem plan değişikliği yapılarak çözüm için bir adım atılmış fakat bugüne kadar kalıcı bir netice alınmamıştır.” ifadelerini kullanarak yakalaşan tehlikeye tekrar dikkat çekti.

Geçtiğimiz yıllarda yayınladığımız haberimiz

“Trafonun Taşınma Maliyeti Çocuklarımızdan Daha mi Değerli?”
Osmangazi İlçesi Alemdar Mahallesinde bulunan Özel İdare İlkokulu bahçesinde bulunan trafo tehlike saçmaya devam ediyor. 2010 yılından bu yana trafonun kaldırılmasını defalarca dile getirdiklerini kaydeden Osmangazi Belediyesi MHP grup sözcüsü Cemil Aydın, “Trafonun Taşınma Maliyeti Çocuklarımızdan Daha mi Değerli?” diyerek yetkililere tepki gösterdi.
 
Aydın yaptığı açıklamada; “Konuyu defalarca gündeme getirdik. Osmangazi Belediye Meclisinde okulun yıkılarak yeniden inşaatı için gerekli plan değişikliği bile yapıldı. Fakat gelinen nokta itibariyle kurumlar arası bürokratik bahanelerden dolayı trafonun taşınması bir türlü gerçekleşmedi.” dedi.
UEDAŞ, MİLLİ EĞİTİM VE BELEDİYE ACİLEN HAREKETE GEÇMELİ!
Açıklamasında ilgili kurumları hedef alan Aydın; “Unutulmasın ki, çocuklarımızın güvenliği ve sağlığı hiç bir şeye değişilmez. Milli Eğitim Müdürlüğü, UEDAŞ ve Osmangazi Belediye Başkanlığı acilen konunun çözümü için gereken temaslarda bulunmalıdır. Geçtiğimiz aylarda Ulu Mahalle de apartman altındaki trafo kablolarının yanması sonucu büyük bir tehlike ucuz atlatıldı. Bunda ders alarak okullar açılmadan bu trafonun Alemdar Mahallesi Özel İdare İlkokulu bahçesinden kaldırılması acil ve mecburiyettir.” diye konuştu.

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?