Sokak Köşelerinde Uyuşturucudan Ölmek İstemiyoruz!

Sokak Köşelerinde Uyuşturucudan Ölmek İstemiyoruz!

“İYİ insanlar uyuşturucuya geçit vermiyor!” Uyuşturucunun girdabında olan gençlere İYİ Parti gençlik kollarının üyeleri el attı. İYİ Parti Yıldırım İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı hamiliğinde gerçekleşen; “Zehir Tacirlerinin Hedefi Türk Gençliğidir” isimli panele yoğun katılım oldu. Ördekli Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinlikte Gençlik Kolları Başkanı Onur Çiçek’in açılış konuşmasından sonra Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akpınar, Yıldırın İlçe Başkanı Kemal Ataç, İl Başkanı Uzm. Dr. Yahya Bahadır ve GİK Üyesi Hasan Toktaş selamla konuşması yaptı. Kurucular Kurulu Üyesi Sermin Can Özensoy ve Osmangazi İlçe Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, Mudanya İlçe Başkanı Nuran Piliçer, Mollaarap Mahalle Muhtarı Mustafa Onaran ve Akçağlayan Mahalle Muhtarı Salih İnan’da gençlerin çabasına katılarak ortak oldu. Panelin başkanlığını Av. Hilal Yağız üstlenirken Avukat Ela Köksal, Klinik Psikolog Zeynep Şeker Aygül ve Eğitimci-Sosyolog Ferit Gürsoy konuşmacı olarak gençlere uyuşturucu bataklığından kurtulmanın psikolojik ve kanuni yolları hakkında doyucu bilgiler verdi. Gençlerin uyuşturucu ile mücadelede farklı etkinliklere imza atacakları öğrenildi.

Yıldırım Gençlik Kolları Başkanı Onur Çiçek; “Uyuşturucu maalesef ki ilçemizin,şehrimizin  ve ülkemizin en büyük sorunlarının başında gelmektedir.Bizler İYİ Gençlik Yıldırım Teşkilatı olarak ilk vazifemiz olan ilçemizin sorunlarına  değinmek kapsamında ilçe gençliğimizin en büyük tehdidi olan uyuşturucuya ayrı bir parantez açmayı ilçemize olan bir borç olarak görmekteyiz.Ulaşabildiğimiz tüm mecralarda sesimizi çıkartmanın uğraşında olacak ve bu meselenin peşini bırakmayacağız.

Maalesef ki uyuşturucu   kullanımı Gençleride aşarak çocuklarımızı esir almış kullanım yaşı  9’a kadar inmiştir.Uyuşturucu nedenli ölümlere  bakıldığında en küçüğü 14 yaşında,en büyüğü 78 yaşında gibi bir Tablo karşımıza çıkmaktadır.Yine uyuşturucu nedenli ölümler 2013 yılında   232 iken 2017 yılında 941’e kadar yükselmiştir.

Bu meret hain terör örgütünün de finans kaynakları arasında ilk sıraları almaktadır. Bir Türk vatandaşının dolaylı yollardan olsa bile terör örgütüne destek vermesi kabul edilebilir bir durum değildir.

Geçtiğimiz günlerde yatığımız basın açıklaması ile bu konuyu tekrar dile getirdik. Bu meselenin üzerinde durmaya, tekrar, tekrar dile getirmeye devam edecek bu mücadelemizden asla yılmayacağız. Ne diyordu şair;

SURDA BİR GEDİK AÇTIK MUKADDES Mİ MUKADDES
EY KAHPE RÜZGAR ARTIK NE YANDAN ESERSEN ES!

Surda açtığımız bu gediği zorlamaya devam edecek ve kamuoyu oluşturma çabalarımız hiç durmadan sürdüreceğiz! Yine basın açıklamamızda yaptığımız çağrıyı burada tekrar yinelemek istiyorum. TÜM SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİNE ÇAĞRIMIZDIR! Bu mesele siyaset üstü bir meseledir ve hiçbir konuda olmasa bile bu konuda birleşerek acil eylem planları hazırlamalı, ortak programlar düzenlemeliyiz! Bizler ise İYİ Parti teşkilatları olarak bu harekete öncülük etmekten şeref duyarız! Bu düşünceler ile sözlerime son verirken programda emeği geçen teşkilatıma, bu vazifeyi kabul ederek bizleri bilgilendirmek adına bugün burada bulunan panelistlerimize huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?