Nilüfer Belediyesinde yıldızlar birbir yerine yerleşiyor

Nilüfer Belediyesinde yıldızlar birbir yerine yerleşiyor

Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Yönetiminden, Nilüfer Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü ve Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Tebrik Ziyaretleri…

Yörüklü: “Nilüfer Belediyesinde yıldızlar birbir yerine yerleşiyor”…

 TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Yönetimi, geçtiğimiz günlerde yeni görevlerine atanan Plan ve Proje Müdürü Harita ve Kadastro Mühendisi Sinan Sarıbal’a, Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne atanan Harita Kadastro Mühendisi Dilek Koraltürk’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Başkan Necla Yörüklü, Şube Sekreteri Mustafa Kutlu, YK üyesi Emine Can, YK üyesi Duygu Tangüler, üyelerden Eylem Aksu Ar, Gamze Pirgaip Şahin, Ebru Tunç ve Şube Denetim Sorumlu Personeli Ece Nilay Göksu hazır bulundu.

Her iki müdürlük ziyaretinde de yapılan çalışmalar ve önerileri içerikli konuşmalar yapan Başkan Necla Yörüklü, özellikle meslek odalarına olan dayanışma ve birlik duyguları içinde olan Sinan Sarıbal’a ve Dilek Koraltürk’e teşekkürlerini iletti.

Ziyarette, Plan ve Proje Müdürü Sinan Sarıbal, özellikle peyzaj mimarlığı konusunun hassasiyetine duydukları önemi kendi çocuğu olduğunda daha iyi anladığını ifade ederek örnek önerileri sundu.

Emlak ve İstimlak Müdürü Dilek Koraltürk ise, park ve rekreasyon alanlarında oluşturulmak istenilen proje talepleriyle ilgili çözüm önerileri üzerine görüşlerini iletti.

Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Başkanı Yörüklü ziyaret sonunda; “Harita Kadastro Mühendisi olan ve geçmişte birlikte çalıştığımız ve meslek odalarıyla dayanışmaya inanan arkadaşlarımızın idari görevlere gelmesi bizler için büyük bir fırsat.” Dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?