Oyunu Bozdunuz! Sıra İktidar Olmaya Geldi!

Oyunu Bozdunuz! Sıra İktidar Olmaya Geldi!

Koray Aydın, Bursa’da partililerle buluştu İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Bursa İl Teşkilatı ile bir araya geldi. Aydın, Nilüfer ilçesinde bir salonda düzenlenen üye katılım ve eğitim toplantısına katıldı. Programa İYİ Parti Bursa il ve ilçe teşkilatı üyeleri, Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan, GİK Üyeleri Hasan Toktaş ve Yüksel Yılmaz, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ayşegül Özyiğit Gül ve çok sayıda partili katıldı. İYİ Parti 2 bin 650 kişiyi partisine katarak nihai hedeflerinin 16 bin kişiye ulaşmak olduğunu belirtti.
 
Burada açıklamalarda bulunan Koray Aydın, “Araştırmalar bize şunu gösterdi. İYİ Parti, oy geçişkenliği ve zenginliği açısından tüm partilerden oy alabilen bir parti haline dönüşmüş vaziyette. Özellikler her partiden küskün, dargın, umudunu kesmiş ve yeni parti içerisinde olan insanların her kesiminden partimize bir akış olduğunu gözlemleyebiliyoruz. Son 1 ayda üyeleri analiz ettiğimizde şunu gördük. Partimize en çok katılım AK Parti’den, daha sonra MHP’den, üçüncü sırada da CHP’den oldu. Bu oy geçirgenliğinin hızlı bir şekilde artması ve organize bir çabaya dönüştürülmesi için bu tür faaliyetleri yapacağız” diye konuştu.
“İYİ PARTİ TÜRKİYE’NİN KADERİNE EL KOYDU”
Programda konuşan Koray Aydın, “İYİ Parti sıradan kurulmuş bir parti değil, Ülkenin şartlarına karşı birşey yapmak arzusu ve duygusunu yaşayan, zor şartlarda olan Türkiye’nin kaderine el koyma hareketidir. Kabullenmeyi değil, bu ülkenin evlatlarının fıtratında olan ‘biz varız gerekeni yaparız’ cesaretini göstererek bu milletin kaderine el koymaya karar vermektir. Kolay değil insanların ömrünü geçirdiği partileri geride bırakarak kendi duygularıyla, kendi iradeleriyle, böyle bir karar alıp korku tüneline saplanmış milyonlarca insanın yapmayın, etmeyin başınız belaya girer korkusunu hepimize aşılamaya çalışıldığı zamanda bu ayağa dikilişi gösterip, bugün Türkiye’nin kaderine el koymayı başarabilmiş İYİ Parti mensuplarına Türk Milleti adına teşekkür ediyorum. Bu Sayın genel başkanımızın öncülüğünde yapılmıştır. Türk Milleti’ni teslim almaya çalışanlara karşı bu duruma el koymuş bir siyasal hareketiz. Hep birlikte haykırdık, ‘sizden korkmuyoruz, sizden çekinmiyoruz’ dedik 2 Ayda teşkilat kurduk, Meclis grubumuzda Türkiye Siyasetinin en bilinçli muhalefet hareketini yaptık. İYİ Parti konuştuğunda iktidar ne yaparım ne ederim diyerek o işi yapmaya çalışan bir iktidar modeli getirdik ortaya. TBMM’den Türk Milleti’nin sesi olduk. Zalime karşı konuşamayanların adına milletimizin sesi haline geldik. Bu eseri siz bu hale getirdinizGösterilen sopaya rağmen bu eseri siz meydana getirdiniz.” dedi.

Tayyip Erdoğan ringin ortasında abandone olmuş boksör gibi…

Konuşmasında yerel seçimlere değinen Koray Aydın, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ı ringin ortasında abandone olmuş boksere benzeterek şunları söyledi: “Yerel seçimlerde yaşanan başarı Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’e aittir. Oyun kurma kabiliyeti, oyunu dizayn etme ve bu işi geleceğe taşıma arzu ve kararlığının şuurlu bir biçimde yürütülmesinin sonucudur. İYİ Parti ailesi olarak, o kazanır, hile yapar hurda yapar gene kazanır. Oturdukları bürolardan evlerden sabahtan akşama kadar dedikodu yaparak bu milleti uyutanlara karşı biz geldik denklem değişti. Düne kadar İP diyorlardı şimdi İYİ Parti olduk. Bizlere söylemedik söz bırakmayanlar şimdi parti genel merkezimize ziyaret için kuyruğa giriyorlar. Oyunu siz bozdunuz siz başardınız.”

İktidarın uyarılması gerekiyor…

AK Parti iktidarının geçmişte PKK ile yaptığı sözde çözüm sürecine değinen Koray Aydın, “İktidarın geçmişte yaptıklarının sorgulanmasını düşünüyorum. İktidar geçtiğimiz yıllarda PKK, PYD, FETÖ ile HDP ile işbirliği yaptı. Milletin arslan gibi evlatları kahpe pusularla çakallara yem edildi. Habur’da sözde mahkemeler kurulurken, Milli Ordumuza kumpas kurulurken, Oslo’da İmralı’da teröristlerle pazarlık masaları kurulmuşken, Dolmabahçe’de PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın 10 maddelik bildirisi okunurken soruyoruz size neredeydiniz. Sözde çözüm sürecinde eşkiyalar şehirlere indi. Askerimiz, polisimiz şehit oldu. Hergün 10-15 şehit cenazesi kaldırdık. Bu işin sorumluları için bir sorgulama yapıp bu işin sonucunun nerelerden gelip nerelere vardığının bir mecburiyetlerinin olduğunu belirtiyorum. 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi, Ordumuza karşı yürütülen Balyoz-Ergenkon kumpasları, Sözde çözüm sürecinin bir numaralı siyasal sorumlusu AKP iktidarıdır. Bunu bir tarafa yazın not edin ve hatırlatın. Öyle ucuz kurtulmak yok. Hesap vereceksiniz” dedi.

Yeni üyelerin çoğunluğu AK Parti’den

Araştırmalar bize şunu gösterdi. İYİ Parti, oy geçişkenliği ve zenginliği açısından tüm partilerden oy alabilen bir parti haline dönüşmüş vaziyette. Özellikler her partiden küskün, dargın, umudunu kesmiş ve yeni parti içerisinde olan insanların her kesiminden partimize bir akış olduğunu gözlemleyebiliyoruz. Son 1 ayda üyeleri analiz ettiğimizde şunu gördük. Partimize en çok katılım AK Parti’den, daha sonra MHP’den, üçüncü sırada da CHP’den oldu. Bu oy geçirgenliğinin hızlı bir şekilde artması ve organize bir çabaya dönüştürülmesi için bu tür faaliyetleri yapacağız” diye konuştu. Konuşmaların ardından rozet takma törenine geçildi. Kıbrıs Gazisi Muharrem Akman’ın da aralarında bulunduğu sayıda kişi İYİ Parti’ye katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?