Bursaspor’un istasyon isyanı!

Bursaspor’un istasyon isyanı!

Vatandaştan Büyükşehir Belediye Yönetimine mektup var. Bursaspor taraftarları; “Bilindiği üzere Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nun bulunduğu yer ve konum itibariyle BursasporSK maç günleri öncesinde ve sonrasında Acemler-Bursaspor İstasyonu’ndan ulaşım, oluşan kalabalık nedeniyle bir hayli meşakkatli olmaktadır, araç trafiği engellenmektedir, yaya yolunun yetersiz olması nedeniyle yayaların can güvenliği tehlikesi bulunmaktadır. Bir çok kez maç çıkışında Acemler-Bursaspor İstasyonu önünde yığılmalar ve ezilmeler yaşanmaktadır, insanlar üst geçit kullanmadan, kendi imkanları ile D200 karayolu üzerinden karşıdan karşıya geçmeye çalışmakta, kendince alternatif güzergahlar yaratmaktadır.

Bu nedenlerle Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu Doğu Tribün girişine yakın alan üzerinde, Avrupa’nın birçok şehrinde görülebilecek olan ve sadece etkinlik günlerinde Maç, Konser, Panayır gibi belirli saatlerinde faaliyet gösterebilecek, yolcu indirip, yolcu alabilecek bir PLATFORM ARA İSTASYON inşa edilmesi mümkün olması durumunda yukarıda bahse konu birçok olumsuzluk ortadan kaldırılabilecektir.

Bursaspor SK taraftarlarının stada ulaşımı ve maç sonrası tahliyesi kolaylaştırılmış olacaktır, Hayran Caddesi üzerinde araç trafiğine engel olunmayacaktır, maç çıkışında Acemler-Bursaspor İstasyonu’nda yaşanılan yoğunluğun, vatandaşlarımızın kalabalıktan yaşamış olduğu rahatsızlığın önüne geçilmiş olacaktır.

Stadyum ve çevresinin bir nebze daha ulaşılabilir, yaşanabilir olması adına değerli destekleriniz için bu dileğimizi sayfalarınıza taşımanızı rica ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?