Dosta düşmana… Türk Bayrağı dalgalansın!

Dosta düşmana… Türk Bayrağı dalgalansın!

Bursa’nın düşman işgalinin kurtuluşunun 97’ci yılında MHP’li üyeden anlamlı çağrı. MHP Osmangazi Belediye Meclisinin önceki dönem üyelerinden Cemil Aydın Osmanlı’nın kurucusu Osman Gazi ve Orhan Gazi’nin de türbelerinin olduğu yere şehrin her noktasından da rahatça görülebilen Tophane sırtlarına Türk Bayrağı asılmasını istedi. Aydın; “Açık Çağrı.

Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Osmangazi Belediye Başkanlığı ya da Vakıflar Bölge Müdürlüğü 11 Eylül Bursa’mızın kurtuluş gününde Tophane Saat Kulesine dev bir Türk Bayrağı asmalıdır.

Geçtiğimiz yılda MHP Osmangazi Meclis Grubu olarak teklif ettiğimiz ve de bazı sivil toplum kuruluşları tarafından da gündeme getirilen bu konu bölgenin UNESCO koruma alanında olduğu ifade edilerek kabul görmemişti.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti olarak çok hassas günler yaşadığımız bu dönemde bağımsızlığımızın sembolü olan ay yıldızlı bayrağımız iç ve dış mihraklara Bursa’mızdan verilecek en güzel mesaj olacaktır.” İfadelerini kullandı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?