“Kelebeğin Rüyasından Bursa’ya Ziyaret!”

“Kelebeğin Rüyasından Bursa’ya Ziyaret!”

Kelebek Çocuklar Araştırma ve Eğitim Derneği Kurucu Başkanı Fulden Uras, Bursa’ya gelerek bir dizi ziyarette bulundu.  #DünyayıİyilikKurtaracak modu ile Türkiye’de çocukların eğitimine adayan ünlü sanatçı 14 Mayısta derneğim iftar programına katılacak. Uras’ın açılışına da katıldığı, Derneğin Bursa Şubesinden yapılan açıklamada; “İnancından ve hayallerinden vazgeçmeyerek, dün “Kelebeğin Rüyası” adlı kişisel sergisini Bursalı sanatseverlerle buluşturan Rabia Karakurt’u Bursa Temsilciliğimiz ve Genel Merkezi’miz adına da gönülden kutluyoruz.” İfadeleri kullanıldı.

“Uras; Kelebek Çocuklar İçin Buradayım”

Uras; Kelebek Çocuklar Derneği Bursa Temsilcileri ile kahvaltı programında bir araya geldi. Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Uras; “Bursa benim için bambaşka bir şehir, tarihi güzellikleri ile bilenen ve tanınan Bursa’yı bugün gezeceğim, kelebek çocuklarımızın yaralarına merhem olmak adına yeni projeler için buradayız. Gün içinde birçok ziyaretimiz olacak, onların yaralarına merhem olabilirsek ne mutlu.” Dedi. Fulden Uras derneğin Bursa Temsilcileri ile Balibey Han, Koza Han ve Kapalıçarşı esnafını ziyaret ederek derneğe verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti.  Uras; Nilüfer Konak Kültür Evinde Rabia Karakurt’un “Kelebeğin Rüyası” adlı kişisel sergisinin açılışını da gerçekleştirdi.

“Derneğin Çözüm Ortaklarına Plaket”

Dernek yöneticileri kendilerine destek veren,  Zale Restaurant’a, Hacı Hasan Oğulları Baklava Börek’e, Özlem Yerlikaya’ya, Kader Naz’a, Turan Kuyumculuk’a, Beyhan Kavasoğlu’na, Bursadabugün TV Yönetimi; Mesut Demir ve Mehmet Ali Ekmekçi’ye birer plaket vererek teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?