BEDFE’den Bozkurt’a Jet Ziyaret!

BEDFE’den Bozkurt’a Jet Ziyaret!

BEDFE Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ömer Ömeroğulları ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Yıldırım İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. BEDFE Genel Başkanı Ömer Ömeroğulları ve yönetimi, MHP Yıldırım İlçe Başkanlığına atanan Halil İbrahim Bozkurt ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette MHP Bursa Yıldırım ilçesi yöneticileri de hazır bulundu.
 
Bedfe Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ömer Ömeroğulları yaptığı konuşmada,” MHP Yıldırım ilçe Başkanı Halil İbrahim Bozkurt Başkanımızın ve yönetim kurulu üyelerinin bu kutsal göreve atanmalarından dolayı mutluluk duyduk, şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber Allah hayırlı ve uğurlu etsin diyoruz.” dedi.
 
MHP Yıldırım ilçe Başkanı Halil İbrahim Bozkurt’ta Bursa Erzurum Dernekleri federasyonu Başkanı Ömer Ömeroğulları’nın ve yönetiminin ziyaretlerinden memnunluk duyduklarını belirtti. Başkan Halil İbrahim Bozkurt açıklamasında;” Erzurum’un kendine has bir kültürü var, Bursa’da doğan Erzurumluların bu kültürü bildiğini, yaşadığını Erzurumluların örf adet ve geleneklerinden uzak kalmadıklarını görüyoruz. Elbetteki Bursa’da bulunan dernekler ve Federasyonun katkıları çok büyük. Erzurumlu dediğin zaman ilk akla vatan ve bayrak sevgisi gelmektedir.Bizleri bugün onurlandıran BEDFE Genel Başkanımız Ömer Ömeroğulları ve yönetimine teşekkür ederiz.”dedi.
 
“Erzurumluların vatan sevgisi tartışılmaz”
 
MHP Yıldırım ilçe Başkanı Bozkurt’u makamında ziyaret eden BEDFE Genel Başkanı Ömer Ömeroğulları ve yönetimi Erzurum’a has plaket ve Oltu taşından yapılmış özel tespih hediye etti. Ömeroğulları; “Erzurumluların vatan ve Bayrak sevgisi tartışılmaz” MHP li olmak dik duruşlu olmaktır. dik duruşta Bayrak demektir.” ifade etti.
 
MHP Yıldırım ilçe Başkanı Halil İbrahim Bozkurt’ta BEDFE Genel Başkanı Ömeroğulları’na teşekkür ederek, Oltu Taşı tespihi ömür boyu saklayacağını ve teşkilat olarakta Erzurum Dernekleri Federasyonu’nun her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?