Mustafa Hoca ciddi bir ruh yakalamıştır ve Bursaspor ancak bu ruhla düştüğü yerden kalkabilir!

Mustafa Hoca ciddi bir ruh yakalamıştır ve Bursaspor ancak bu ruhla düştüğü yerden kalkabilir!

Başkanlık için önlerinde tüzükle alakalı bir sorun olduğunu belirten Emin Adanur ‘Şu an aday olamıyoruz. Biz bu tüzüğün değişmesini istiyoruz. Ali Ay döneminde bir takım kriterler getirilmiş. Bursaspor’un yapması gereken bir Mali Genel Kurul var. Eğer bu yapılırsa biz de orada bir önerge verip adaylığımızın önündeki engelin ortadan kalkmasını isteyeceğiz. Eğer ki, böyle bir durum olmazsa yönetimimizden bir kişiyi aday gösterip yola o şekilde devam edeceğiz. Bizim planlarımız her zaman mevcut’ dedi.

Emin Adanur'dan flaş açıklamalar
Bursaspor Başkan Adayı Emin Adanur, İnci Sözlük youtube kanalındaki canlı yayında önemli açıklamalar yaptı.
Başkanlık için önlerinde tüzükle alakalı bir sorun olduğunu belirten Adanur ‘Şuan aday olamıyoruz. Biz bu tüzüğün değişmesini istiyoruz. Ali Ay döneminde bir takım kriterler getirilmiş. Bursaspor’un yapması gereken bir Mali Genel Kurul var. Eğer bu yapılırsa biz de orada bir önerge verip adaylığımızın önündeki engelin ortadan kalkmasını isteyeceğiz. Biz bunu Bursaspor kongre üyelerine sormak istiyoruz.Biz yönetim olarak 40 milyon lira katkı koyacağız dedik. Ben başkan olmak zorunda değilim yönetimden bir arkadaşım başkan olur biz o katkıyı yine koyarız. Emin Adanur’un başkan olmasının hiç bir önemi yok. Planlarımız her zaman mevcut. Eğer birisi çıkıp ben de yarıştayım 45 milyon 50 milyon veriyorum derse ona ilk bağışı ben yapacağım ve sonuna kadar destekçisi olacağım.’ dedi.

DEKONTLARI PAYLAŞACAĞIZ

Bursaspor’un kurtuluşu için önemli adımlar atacaklarını ve tamamen şeffaf olacaklarını altını çizen Emin Adanur şunları söyledi: ‘Ben ve yönetimim 40 milyon lira koyacağız, örneğin futbolcu ödemesi yaptık, elektrik faturası ödedik hepsinin dekontunu paylaşacağız. Böyle yaparak ben güven sorununu aşacağımıza inanıyorum. Bursaspor resmi sitesine giren herkes Bursaspor’un kime ne kadar borcu varmış biz ne kadarını ödemişiz hepsinin banka dekontlarını görecek. Tamamen şeffaf olacağız. Taraftarlar haklı. Güven sorunu gösteriyor.  Başka bir aday çıkmış olsaydı ben de onun hakkında güven sorunu yaşardım.Ama biz bunları aşacağız. Bu saatten sonra Bursaspor’da alacak bir şey kalmadı. Gelen her kimse vermeye gelecek bu Emin Adanur da olabilir başka birisi de olabilir.’

MAAŞLARI BELEDİYE ÖDEYEMEZ

‘Sadece 40 milyon lira ile kalmayacağız bunun dışında eşimizden dostumuzdan 15-20 bağış alıp, loca satıp, reklam gelirleriyle 70-80 milyon liranın Bursaspor’u Süper Lig’e çıkaracağına inanıyoruz. Locaları yüksek paralara değil 15-20 bin Euro’ya tamamını satmak istiyoruz. Zaten şuanda locaların yüzde 60’ının sözünü aldık. Biz Belediyelere gitmeyeceğiz. Onlar zaten yardımda bulunuyor. Bursaspor’da hiç bir oyuncunun maaşını belediye ödemeyecek artık. Bunların sözünü veriyorum. ‘

BURSA’DA SOKAĞA ÇIKAMAM

Bursaspor başkanlık makamını hiçbir zaman reklam olarak kullanmayacağını ifade eden Adanur ’30 yaşındayım. Babam ve Annem bu şehirde yaşıyorlar ben onlara laf söylettirmek ister miyim ? Ben çok büyük bir riske girdim ve bu çocuk oyuncağı değil. Reklam yapmak için çok başka imkanlarım var. Yanımda bine yakın insan çalışıyor. Ben şunu iyi biliyorum ki, başarısız olursam Bursa’da sokağa çıkamam. Camia ile birebir yaşanan insanlarız. Ben büyük bir risk alıyorum. İş hayatımla ilgili de büyük bir risk alıyorum.Bu cesareti kaç kişi gösterebilir ? Ama Bursaspor’un layık olduğu yere çıkartacağıma inanıyorum. Ben hayatımda başarısız olmadım. Arkadaşlarımla birlikte Bursaspor’u Süper Lig’e taşıyacağımıza eminim. Transfer tahtasını açtıracağız. Mustafa Hoca’nın bu sene yaptıkları bence gelecek senelerde yapacaklarının teminatı. Mustafa Hoca ciddi bir ruh yakalamıştır ve Bursaspor ancak bu ruhla düştüğü yerden kalkabilir.Kendisi bizimle çalışmak isterse bizim kararımız net.’ diye konuştu.

FORMALARI BİZ ÜRETECEĞİZ

Adanur ayrıca seçilmeleri halinde başka bir markanın formalarını kullanmayacaklarını ifade ederek ‘Bursa zaten bir üretim şehri, bizim tekstilcilerimiz dünyaya ihracat yapıyorlar. Her türlü ürünü Bursastore üzerinden kendimiz üreteceğiz’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?