Simge’den Paribu Vadi Açıkhava’da müzik dolu gece
Yoğun konser maratonunu sürdüren Simge, İstanbul’un en büyük kalıcı açıkhava sahnesi Paribu Vadi Açıkhava’da müzikseverlerle buluştu. Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen konserin tüm biletleri günler öncesinden tükendi.
Sahneye çıktığı andan itibaren izleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Simge, kariyerinin sevilen şarkılarının yanı sıra sahnede seslendirmekten keyif aldığı özel repertuvarına da yer verdi. Şarkılarıyla müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatan sanatçı, konser boyunca enerjisiyle dikkat çekti.
Berkay sürprizi
Konserin ilk sürpriz konuğu Berkay oldu. Simge, yeni albümü “Anlatasım Var”da yer alan “Malum” şarkısını Berkay ile birlikte seslendirdi.
Daha önce parçanın akustik versiyonunda bir araya gelen ikili, bu kez Paribu Vadi Açıkhava sahnesinde buluştu. Simge ve Berkay, birlikte arabesk şarkılar da seslendirirken düetleri izleyicilerden dakikalarca alkış aldı.
Hayranlarıyla kuliste buluştu
Gecenin bir diğer sürprizi ise konserin ardından yaşandı. Simge, beş hayranını kuliste ağırlayarak onlarla tanıştı. Sanatçı, yeni albümü “Anlatasım Var”ın plaklarını hayranlarının isimlerine özel olarak imzaladı.
Sezonun son açıkhava konseri Harbiye’de
Sahne performansının yanı sıra konser kıyafetiyle de dikkat çeken Simge, 17 Ekim Cumartesi akşamı “Simge Akustik Konserler” serisini ilk kez İstanbul Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’na taşıyacak.
Sanatçı, sezonun son açıkhava konserinde Harbiye’de hayranlarıyla buluşacak. Konserin biletleri satışa sunuldu.
