Dolar 48,1350
Euro 56,2420
Altın 7.125,25
BİST 14.676,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 31 °C
Parçalı Bulutlu

Songül Biltekin’den Sallama Halay Nadi Yâre Klibi!

15.01.2024
A+
A-
Sevilen sanatçı Songül Biltekin Sallama Halayı Nadi Yâre’ye klip çekecek
İstanbul’un Avrupa yakasının gözde mekânı Avcılar sahil yolunda 3 yıldır kesintisiz her hafta pazartesi akşamı sahne almakta olduğu Dede Türkü Evinde ve katıldığı TV programlarında gelen yoğun istek ve talep üzerine sanatçı Songül BİLTEKİN Adıyaman yöresine ait sallama halay eseri Nadi Yâre’yle ilk defa Kürtçe okuyacak.
“Uzun yıllar ulusal TV kanallarında program hazırlayıp sunan sanatçı televizyon programlarına ara verdikten sonra 3 yıldır sahne aldığı DEDE TÜRKÜ Evi’yle özdeşleşirken her sahnesi hafta sonu gala gecesi gibi günler öncesinden kapanan rezervasyon ile tam doluyor.”
Sevilen sanatçı Songül BİLTEKİN’in her albüm çalışmasında okuduğu eserlere çektiği kliplerini youtube başta olmak üzere video paylaşım siteleri ve sosyal medya hesaplarında yüzbinler izliyor. Sanatçının ‘bu akşam derdimi rakıya döktüm yar ben nolacam’ adlı anonim eser sonrası ilk defa okuduğu sallama (yöresel halay) Kürtçe eserinin stüdyo okumaları bitti. Klip çalışması tamamlandı. Montaj işleri devam NADİ YÂRE türküyle milyonlara sallama oynatacak.

 

Sanatçı Songül Biltekin uzun yıllar ulusal tv kanallarında müzik ve eğlence programları hazırlayıp sunarken Avrupa ve Anadolu turneleri, Düğün ve dernek programlarında en çok sahne almayı başardı. Piknik, yöresel festivaller ile şehirlerin tanıtım günlerinde hem sunum hemde canlı performansıyla sahne alan isim oldu.
TV programlarına ara veren ve uzun bir dönem program yapmayan sanatçı Avcılar sahil yolunun gözde eğlence merkezi DEDE TÜRKÜ EVİ’nde sahne almakta.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yeni Slow Radyo