Dolar 50,1498
Euro 55,9219
Altın 6.556,39
BİST 11.482,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 12 °C
Hafif Yağmurlu

MESUT ÇAVUŞ’TAN BAKAN YARDIMCISI AHMET AYDIN’A ANLAMLI ZİYARET

07.11.2026
A+
A-

Gençliğe yönelik çalışmaları ve memleket meselelerine duyduğu hassasiyetle öne çıkan Mesut Çavuş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede Kahta’nın geleceği, gençlerin beklentileri ve istihdam olanakları ele alındı.

Ankara’da gerçekleşen ziyarette Mesut Çavuş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ile bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede Kahta’nın gelişimi, bölgenin ihtiyaçları ve gençlerin geleceğine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Genç yaşına rağmen toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket ederek gençliğe yönelik çalışmalarda aktif rol üstlenen Mesut Çavuş, gençlerin yalnızca geleceğin değil, bugünün de önemli bir parçası olduğuna dikkat çekiyor. Gençlerin eğitimden istihdama, sosyal hayattan karar alma mekanizmalarına kadar her alanda daha fazla imkâna sahip olması gerektiğini vurgulayan Çavuş, gençlerin yanında olmayı ve onların sesi olmayı önemli bir sorumluluk olarak görüyor.

Memleketine hizmet etme anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Çavuş, gençlerin enerjisi, fikirleri ve idealleriyle Türkiye’nin geleceğinde daha güçlü bir yer edinmesi gerektiğine inanıyor.

Ziyaret kapsamında gösterdiği yakın ilgi ve misafirperverlik dolayısıyla Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın’a teşekkür eden Mesut Çavuş, görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yüz Ağdası
Yeni Slow Radyo