Dolar 48,6166
Euro 56,3664
Altın 6.791,14
BİST 14.467,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 29 °C
Az Bulutlu

YENİ ÖĞRETİM YILINDA HİÇ OLMAZSA ÇOCUKLARIMIZ HAKKI OLANI ALSINLAR VE EŞİT BİREYLER OLDUKLARINI HİSSETSİNLER.

14.09.2026
A+
A-

Geçmiş dönem PM Üyesi Güler Buğday makalesinde;

Her türlü haksızlığa ve yoksulluğa mahkum edilen ailelerin çocuklarının çoğunlukta olduğu Cumhur İttifakında ve Tek Adam düzeninde okullar açılıyor.
Milli Eğitimin istismar edildiği gerici bağnaz bir anlayışla yurttaş yerine biat eden bireyler yetiştirmek isteyenlerle düşünen, sorgulayan kendine güvenen ve dayanışan bireyler yerine tarikat ve cemaatlerin karanlığına mahkûm ediliyorlar.
Ülkede bir avuç çıkarcı, soyguncu ve vicdansızın egemenliğinde çocuklarımız okula aç gidiyor ve hakları olan bir kap yemeğe ulaşamıyor.
Oysa çocuklarımız karnı tok eşit koşullarda sevgi içinde yeteneklerine göre yetişmeli hak hukuk bilen laik Türkiye Cumhuriyeti’nin güvenilen bireyleri olmaları için tüm olanakların önceliği onlara sunulmalıdır.
Öğretmenler haksızlıklara susmayan, direnen ve Atatürk Devrimlerinden vaz geçmeyen nitelikte olmalıdır.
Yeni ve demokratik Türkiye’yi kurmak ve karanlıktan kurtulmak için buna ihtiyacımız vardır.
Yeni öğretim yılı bu duygularla öğretime başlasın ve mutlu çocuklarla mutlu, huzurlu başarılı ve eşit yurttaşların yaşadığı bir ülke olması dileği ile başarılar diliyorum.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yeni Slow Radyo