Dolar 48,2426
Euro 56,2220
Altın 7.104,05
BİST 14.575,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 31 °C
Parçalı Bulutlu

Pişiler yapıldı, Bedri Başkan kolları sıvadı! Fotoğraf çektirme yarışı yaşandı

28.08.2026
A+
A-

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, 26 Ağustos’ta Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Doğu Garajı’nda bulunan 7 Renk Kooperatifi ve Emekliler Kahvesi’ndeki buluşmada Yalçın için özel olarak pişi hazırlandı. Sıcak pişiler vatandaşlara ikram edilirken, Bedri Yalçın da kolları sıvayarak pişileri bizzat dağıttı ve vatandaşlarla yakından ilgilendi.

PİŞİLER SICAK, İLGİ DAHA DA SICAK!

Yalçın’ın pişi dağıtması renkli ve samimi görüntülere sahne oldu. Vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekerken, pişi ikramının ardından bu kez cep telefonları fotoğraf çekmek için havaya kalktı.

“BAŞKANIM, BİR FOTOĞRAF DA BİZİMLE!”

Bedri Yalçın’la fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar adeta sıraya girdi. “Başkanım, bir fotoğraf da bizimle!” sözleriyle Yalçın’ın yanına gelen vatandaşlar, buluşmadan hatıra fotoğrafı çektirdi.

Siyasetin bir anda “pişi + fotoğraf” buluşmasına dönüşmesi, ortaya tebessüm ettiren görüntüler çıkarırken, etkinlik samimi atmosferiyle dikkat çekti.

HALKLA AYNI SOFRADA, AYNI SIRADA

ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın, 7 Renk Kooperatifi ve Emekliler Kahvesi’nde vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını, beklentilerini ve taleplerini dinledi.

Vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşan ve pişi ikramında bizzat bulunan Yalçın’ın samimi tavırları, buluşmaya ayrı bir anlam kattı.

Muratpaşa’daki buluşma, siyasetin yalnızca kürsülerden değil, halkın arasında da yapılabileceğini gösteren renkli anlara sahne oldu.

Muratpaşa’da pişi Bedri Başkan’dan, sohbet vatandaşlardan, fotoğraf ise herkesten!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yeni Slow Radyo