Dolar 48,0966
Euro 56,1065
Altın 7.170,21
BİST 14.501,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 33 °C
Açık

Gazeteciler ve Medyacılar Cemiyeti’nden 24 Kasım Mesajı: “Öğretmenlerimiz Geleceğimizin Mimarıdır”

STK
23.11.2025
A+
A-

Gazeteciler ve Medyacılar Cemiyeti Genel Başkanı Köksal Selçuk, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda öğretmenlerin toplumsal gelişimdeki kilit rolüne dikkat çekti.

Selçuk, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bilginin, doğruluğun ve aydınlık bir geleceğin teminatı olan öğretmenlerimiz; toplumların gelişmesinde en az basın mensupları kadar büyük bir sorumluluk taşıyan, gönül eri insanlar olarak yarınlarımızı inşa etmektedir.”

Türkiye’nin dört bir yanında büyük özveriyle görev yapan tüm öğretmenlere şükranlarını sunan Selçuk, “Onlar, bir ülkenin kaderini değiştirecek nesilleri sabırla, sevgiyle ve özveriyle yetiştiren en değerli mimarlardır,” dedi.

Mesajında Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete irtihal eden tüm öğretmenleri rahmetle anan Selçuk, görev başındaki tüm eğitim emekçilerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı ve başarı dileklerini iletti.

Selçuk, son olarak şu vurguyu yaptı:
“Gazeteciler ve Medyacılar Cemiyeti olarak; eğitim camiamızın her zaman yanında olduğumuzu, toplumun aydınlanması için verilen bu kutsal göreve büyük saygı duyduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz.”

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yeni Slow Radyo