Dolar 48,2370
Euro 55,9200
Altın 6.908,74
BİST 14.641,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 27 °C
Hafif Yağmurlu

NEUMÜNSTER’DE HAYATINI KAYBEDEN TURAN KUŞÇU GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

12.10.2025
A+
A-

Haber: Sevgi Yıldız – Almanya

Almanya’nın Schleswig-Holstein eyaletine bağlı Neumünster kentinde geçtiğimiz hafta yaşanan trajik olayda hayatını kaybeden 23 yaşındaki Turan Kuşçu, dualar ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre olayın faili olduğu iddia edilen 26 yaşındaki B.D., kısa süre içinde polis tarafından gözaltına alındı. Olayın nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, soruşturma polis ve savcılık tarafından sürdürülüyor.

BÜYÜK KATILIM VARDI

Genç yaşta yaşamını yitiren Kuşçu için Neumünster Diyanet Ulu Camii’nde düzenlenen cenaze törenine yüzlerce kişi katıldı. Kalabalık cemaat, acılı aileye destek olurken, dualar eşliğinde kılınan cenaze namazının ardından Turan Kuşçu’nun naaşı memleketi Adıyaman’a gönderildi.

Cenazeye katılan vatandaşlar, bu vahşetin bir an önce aydınlatılmasını ve adaletin yerini bulmasını istedi. Genç yaşta bir insanın yaşamdan koparılmasına karşı duyulan öfke ve hüzün, törende hâkim duyguydu.

Neumünster’de yaşanan bu acı olay, bölgedeki Türk toplumunda büyük yankı uyandırdı. Turan Kuşçu’nun sevenleri, ailesi ve tüm yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yeni Slow Radyo