Dolar 48,1173
Euro 56,1017
Altın 7.116,07
BİST 14.610,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 32 °C
Parçalı Bulutlu

Balıkesir Bozüyük Köyü’nde Halk İsyanda: Ayhan İnaç Yerinde İncelemelerde Bulundu

04.09.2025
A+
A-

Aydınlık Geleceğin Partisi Balıkesir İl Başkanı Ayhan İnaç, Balıkesir’in Bigadiç ilçesine bağlı Bozüyük Köyü’nde uzun süredir yaşanan altyapı, hizmet ve yönetim sorunlarına dikkat çekmek amacıyla yerinde incelemelerde bulundu. Köy halkı, yıllardır çözüm bekleyen sorunlara karşı tepkili ve “Artık sabrımız kalmadı” diyerek yetkililere sesleniyor.

Halk: “Unutulduk, sahipsiz bırakıldık”

Bozüyük köyünde gerçekleştirilen ziyaret sırasında İl Başkanı Ayhan İnaç, köy sakinleriyle birebir görüşerek sorunları dinledi. Yolların bozukluğu, içme suyu sıkıntısı, tarımsal destek eksikliği ve sağlık hizmetlerine erişimde yaşanan ciddi problemler, halkın dile getirdiği başlıca sorunlar arasında yer aldı.

Köy halkı, yerel yöneticilerin ve ilgili kamu kurumlarının sorunlara kayıtsız kaldığını belirterek, yaşadıkları mağduriyeti sert bir dille ifade etti. Özellikle yaşlı vatandaşlar ve üretici çiftçiler, köyün adeta kaderine terk edildiğini vurguladı.

Ayhan İnaç: “Bu köy sahipsiz değil, çözüm için buradayız”

Aydınlık Geleceğin Partisi Balıkesir İl Başkanı Ayhan İnaç, Bozüyük Köyü’nde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bozüyük köyümüzde adeta devlet unutmuş gibi. Yol yok, su yok, altyapı yok. Köy halkı büyük bir mağduriyet içinde. Biz bu sorunları yerinde görmek, vatandaşımızı dinlemek ve çözüm için harekete geçmek amacıyla buradayız. Aydınlık Geleceğin Partisi olarak halkımızın sesi olmaya, sahada olmaya devam edeceğiz. Bu köy sahipsiz değil.”

İnaç, yerel yönetimlerin ve kamu kurumlarının daha etkin ve hızlı çözümler üretmesi gerektiğini belirterek, “Bozüyük sadece bir köy değil; tarımın, emeğin, üretimin merkezlerinden biridir. Buranın ihmal edilmesi, kırsal kalkınmanın göz ardı edilmesidir” ifadelerini kullandı.

Siyaset Sahada Olmalı

Ayhan İnaç, partilerinin temel anlayışının “halka kulak veren, çözüm üreten ve sahada aktif olan” bir siyaset tarzı olduğunu belirtti. Yerel ziyaretlerin artarak devam edeceğini, sadece seçim zamanlarında değil, her zaman halkın yanında olacaklarını da vurguladı.

Aydınlık Gelecek, Sahadan Gelecek

Aydınlık Geleceğin Partisi, Türkiye’nin dört bir yanında vatandaşların yaşadığı sorunları doğrudan yerinde gözlemleyerek çözüm önerileri geliştirmeye devam ediyor. Bozüyük Köyü ziyareti de bu yaklaşımın en somut örneklerinden biri olarak dikkat çekti.

Halkın sesi olmak ve unutulan köylere yeniden umut olmak amacıyla yola çıkan Ayhan İnaç ve ekibinin çalışmaları, kırsal bölgelerdeki vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yeni Slow Radyo