Dolar 46,9929
Euro 53,6680
Altın 6.225,55
BİST 14.321,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 31 °C
Açık

TAŞÖREN’İN ACILI GÜNÜ KAYINVALİDESİ AYŞE BASAR’IN VEFATI

06.01.2025
A+
A-

Ayşe Basar’ın  Vefatı: Derin Üzüntü ve Taziye Mesajı

Tüm Anadolu Gazeteciler Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve SKY Haber TV Genel Sekreteri Sayın Şener Taşören’in kıymetli kayınvalidesi Ayşe Bassr’ın vefat haberi, bizleri derin bir üzüntüye boğmuştur. Merhumenin, sevdikleriyle dolu bir hayatı ardında bırakarak sonsuzluğa uğurlanması, ailesi ve tüm sevenleri için büyük bir kayıptır.

SKY Haber TV Samsun Bölge Temsilcisi ve Sadakat Haber İmtiyaz Sahibi:Mersin New News Haber ve Dosteli Farkındalık Gazetesi Uluslararası Haber Yayın Yönetmeni Cemal Peker, bu acı haberi derin bir üzüntüyle karşılamış ve merhumenin ailesine başsağlığı dileklerini iletmiştir.

Bir Hayatın Ardından: Derin İzler Bırakan Bir İnsan

Ayşe Basar, yaşamı boyunca ailesine ve çevresine kattığı değerlerle hatırlanacaktır. Onun samimiyeti, fedakarlıkları ve sevgi dolu yüreği, sevdiklerinin anılarında daima yaşayacaktır. Merhumenin vefatı, özellikle Sayın Şener Taşören ve ailesi için tarifsiz bir kayıp olmuştur. Acılarını paylaşarak bu zor günlerinde yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz.
Başsağlığı ve Sabır Dilekleri
Bu büyük kayıp karşısında, merhumeye Allah’tan rahmet, başta Sayın Şener Taşören ve ailesi olmak üzere, tüm yakınlarına sabır ve metanet diliyoruz. Mekânı cennet, ruhu şad olsun. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun.
Bu zor süreçte, merhumenin hatırasını yaşatacak olan, onun geride bıraktığı sevgi dolu izlerdir. Sevenlerinin acısını paylaşarak bu zor günlerinde yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz. Allah, tüm ailesine ve sevdiklerine sabırlar ihsan eylesin.Sözün Bittiği yer..

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.