Dolar 46,9929
Euro 53,6680
Altın 6.225,55
BİST 14.321,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 30 °C
Açık

Evren, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde Sert Mesajlar Verdi

25.11.2024
A+
A-

Türkiye Yüzüncü Yıl Partisi Genel Başkanı Gökhan Evren, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde Sert Mesajlar Verdi

Türkiye Yüzüncü Yıl Partisi Genel Başkanı Gökhan Evren, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü’nde kadınların yanında olduklarını vurguladı, şiddetle mücadele için daha fazla beklememiz gerektiğini belirtti.

Türkiye Yüzüncü Yıl Partisi Genel Başkanı Gökhan Evren , 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, kadınlara yönelik şiddetin toplumun kanayan yarası olduğunu belirterek, “Bu karanlık tabloyu değiştirmek için daha fazla beklememiz mümkün değil. Kadınlarımızın yaşadığı her türlü şiddet, sadece bir birey değil, tüm insanlık için bir utançtır!” dedi.

Gökhan Evren , “Bugün, sadece bir gün değil, her an kadına yönelik şiddetle mücadele etme kararlılığına sahip olmamız gereken bir gündür. Yıllarca görmezden gelinen bu sorun artık tarihin karanlık sayfalarına gömülmeli. Bizler, Türkiye Yüzüncü Yıl Partisi olarak, şiddet gören her kadının sesi, her kadının güvencesi olacağız” ifadelerini kullandı. Kadınların eşit haklar için mücadelesinin sadece bir hak değil, toplumsal bir sorumluluk olduğunun altını çizen Evren, “Kadına yönelik şiddet, yalnızca bir hukuk meselesi değil, bir vicdan meselesidir. Bu toplumun her bireyi, kadınların yanındadır ve onları savunmak için harekete geçmelidir!” dedi.

Gökhan Evren , Türkiye’nin kadına yönelik şiddetle mücadelesini zirveye taşıyacak adımlar atılmasını ve sorumluluklarının yerine getirilmesini talep etti.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.