PaperWork basın bülteni: Süreç yönetiminde, uyarlama zorlukları, düşük performans ve yüksek işletim maliyetleriyle mücadele eden firmalara müjde!

PaperWork basın bülteni: Süreç yönetiminde, uyarlama zorlukları, düşük performans ve yüksek işletim maliyetleriyle mücadele eden firmalara müjde!

Süreç yönetiminde, uyarlama zorlukları, düşük performans ve yüksek işletim maliyetleriyle mücadele eden firmalara müjde!

PaperWork BPM, aktarım (migration) çözümüyle iş akışlarınızı yeniden canlandırıyor ve işletmenize yepyeni bir başlangıç sunuyor

BPM platformlarından PaperWork BPM’e geçiş artık çok kolay! Geliştirilen yenilikçi aktarım uygulaması ile mevcut iş akışlarının yeniden tasarlanması daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleşiyor, uzun süren geçiş süreçleri ve yüksek maliyetli uyarlama hizmetleri artık maziye karışıyor. Formlarınız, iş akışlarınız ve tanımlarınız otomatik olarak PaperWork BPM’e aktarılıyor, böylece uyarlama süreci hızlanıyor ve maliyetler düşüyor.

Bu dönüşüm, işletmelerin verimliliğini, esnekliğini ve rekabet gücünü artırıyor. Hantal sistemlerden, daha esnek, yapay zekâ destekli, geliştirici dostu ve API merkezli bir platform olan PaperWork BPM’ye geçmek, müşteri deneyimlerini iyileştirdiği gibi iç ekiplerin verimliliğini artırıyor ve geliştirme süreçlerini hızlandırıyor.

Süreç otomasyonu ve belge yönetimi sistemlerini modernize etmek isteyen işletmeler için sağlam ve esnek bir çözüm sunan PaperWork BPM, kullanıcı dostu arayüzü, entegrasyon kabiliyetleri ve düşük kodlu (Low Code) yaklaşımı ile her sektörden şirket için cazip bir seçenek.

PaperWork BPM’yi benzersiz kılan özelliklerden bazıları:

  • BPMN 2.0 İş Akışı Tasarımcısı: Kodlama becerisi gerektirmeyen bu araç ile işletmeler, verimliliği ve üretkenliği artıran etkili süreçler oluşturabilir.
  • Mobil Uyumlu Dinamik Elektronik Formlar: İş gereksinimlerine uygun özelleştirilebilir formlar ile operasyonel ihtiyaçlarınızı karşılayın.
  • Belge Yönetimi: Belgelerin güvenli bir şekilde saklanması, düzenlenmesi ve paylaşılması ile iş birliğini ve üretkenliği artırın.
  • Entegrasyon Kapasitesi: API desteği, Microsoft Outlook ve ERP sistemleri ile entegrasyon, iş akışlarınızı ve görevlerinizi kolaylıkla yönetmenizi sağlar.
  • İş Zekâsı ve Raporlama: Süreçlerinizi detaylı raporlar ve analizler ile iyileştirin ve verimli kararlar alın.
  • Mobil Erişilebilirlik: Mobil cihazlarınızdan iş akışlarını ve görevleri yöneterek ofis dışında da üretkenliğinizi koruyun.
  • Low Code Süreç Otomasyonu: Düşük kodlu mimarisi ile programlama bilgisi olmayan kullanıcılar için de erişilebilir hale gelin.
  • Yapay Zeka: ISDD, Intelivus, Query Insight gibi yapay zeka ile çözümlerini barından PaperWork platformu ile geleceğe hazır olun.
  • ISDD (Intelligent Sensitive Data Detection) Modülü, KVKK’ya tam uyumlu bir şekilde kişisel verileri içeren belgeleri otomatik olarak tespit edip maskeler.
  • Intelivus, dokümanları sınıflandırır ve içeriklerden veri yakalar. Bu yapay zeka teknolojisi, her türlü doküman ve e-postalardaki verileri yakalayıp iş akışları başlatır.
  • Query Insight, dosya sunucuları ve web sitelerindeki içeriği okur ve soru-cevap şeklinde bilgi sağlar.

PAPERWORK 1998 yılında kurulduğu tarihten itibaren, sadece iş akışı ve doküman yönetim konusuna odaklanarak, uzmanlaşmış kadrosuyla PaperWork ürün ailesini geliştirmiştir. Yapay zekâ destekli PaperWork platformu, Low Code mimarisi ve sürükle bırak ile çalışan form ve iş akışı tasarım araçları sayesinde, firmalarda çok kısa sürede uyarlanabilmektedir.

ERP sistemleriyle sorunsuz entegre olan BPM çözümümüz, firmalara dijital dönüşüm yolculuklarında yeni kapılar açıyor. PaperWork, iş akışı ve doküman yönetimi alanında devrim yaratıyor, kâğıt ve Excel formların yerini , modern elektronik formlar alıyor. İster web üzerinden, ister mobil cihazlardan, evden ya da ofisten çalışın, görevleri yerine getirmek ve belgelere ulaşmak artık çok daha kolay. Görevler, çalışanların yüküne göre akıllıca paylaştırılır ve tamamlanma süreleri titizlikle takip edilir. İşlerin ve süreçlerin anlık olarak izlenmesi, firmanıza benzersiz bir hız ve çeviklik kazandırır. Süreçler kolayca güncellenebilir, bu da piyasadaki hızlı değişimlere çabucak uyum sağlamanızı sağlar. Problemler hızla belirlenip çözülür, kaynaklar akılcı bir şekilde planlanır ve çalışanların zamanı en verimli şekilde değerlendirilir. İşler, belirlenen kurallara göre otomatikleştirilir, bu da süreçlerin sorunsuz işlemesini sağlar. Sistem, doğru kişiye zamanında doğru dokümanı ulaştırır, kurum içinde belgelerin güvenli bir şekilde paylaşılmasını sağlar, belge sürümlerini yönetir ve değişiklikleri izler.

www.paperwork.com.tr

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?