Tüm Suzuki Modellerinde Nisan Ayına Özel Yüzde 0,99 Faizli Kredi Avantajı!

Tüm Suzuki Modellerinde Nisan Ayına Özel Yüzde 0,99 Faizli Kredi Avantajı!

Suzuki Modellerinde Benzersiz Nisan Fırsatları! Tüm Suzuki Modellerinde Nisan Ayına Özel Yüzde 0,99 Faizli Kredi Avantajı! Suzuki 998.000 TL’den Başlayan Nisan Fiyatlarını Duyurdu!

Akıllı Hibrit teknolojisi ve üstün arazi yeteneklerine sahip, sağlam modelleriyle öne çıkan Suzuki; Swift Hibrit, S-Cross Hibrit, Vitara Hibrit ve Jimny modellerinde sunduğu kredi ve takas desteği avantajları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Suzuki, nisan ayına özel avantajlı satış koşulları kapsamında, tüm modellerinde 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkânı sunuyor. Suzuki’nin sağlamlığı ve güvenliği ile ön plana çıkan tüm SUV modellerinde kullanıcılar, avantajlı kredi koşullarından 70.000 TL takas desteği ile aynı anda faydalanabiliyor. Hibrit B hatchback segmentinin en çok tercih edilen modeli Swift Hibrit’i satın almak isteyen ve avantajlı kredi koşullarından faydalanmayan kullanıcılar için ise sınırlı sayıdaki 2023 modellerde peşin alımlarda geçerli tavsiye edilen başlangıç fiyatı 998 bin TL olarak belirlendi. 4×4 B SUV segmentinde en çok tercih edilen modeller olan Suzuki S-Cross Hibrit ve Vitara Hibrit’i satın almak isteyen kullanıcılar, nisan ayı boyunca 200 bin TL için 12 ay vadeli, yüzde 0,99 faizli kredi ve 70 bin TL’lik takas desteğinden aynı anda faydalanabilecek. Üstün arazi sürüşü yeteneklerine sahip Jimny modelinde de 200 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0,99 faizli kredi, 70 bin TL takas desteği ile birlikte sunuluyor. Tüm bu avantajların yanı sıra Suzuki, tüm modellerinde Garantim ON’da programıyla 10 yıla varan garanti imkanı sağlıyor.

Ülkemizde Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen, sağlamlık ve dayanıklılığıyla öne çıkan modellerinde üstün yol tutuşu konfor ve güvenlik ile birleştiren Suzuki, yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlere nisan ayına özel, iddialı satın alma seçeneklerini devreye aldı. Suzuki, nisan ayı boyunca birbirinden iddialı modellerinde avantajlı kredi ve takas desteği fırsatları sunuyor.

Suzuki’den Nisan Ayına Özel 998.000 TL’den Başlayan Fiyatlar

Üstün Japon teknolojisi ve güvenliği ile fark yaratan Suzuki modellerinden zengin donanım özelliklerinin yanında düşük yakıt tüketimi ile öne çıkan Swift Hibrit için 200 bin TL’ye 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi seçeneği sunuluyor. Sınırlı sayıdaki 2023 model Suzuki Swift modelleri için yüzde 0,99 faizli kredi avantajından faydalanılmaması durumunda geçerli başlangıç fiyatı 998.000 TL olarak belirlendi. Hibrit B hatchback segmentinin en çok tercih edilen modeli Swift hem GL Techno hem GLX Premium versiyonlarında 20 bin TL farkla çift renkli olarak tercih edilebiliyor.

Suzuki’den Tüm SUV Modellerde 70.000 TL Takas Desteği

Güçlü ve iddialı yeni yüzüyle, Akıllı Hibrit teknolojisine sahip motor sistemini, yakıt verimliliği, yüksek performans, AllGrip 4×4 çekiş sistemi ve en güncel güvenlik donanımlarıyla bir arada sunan Suzuki S-Cross Hibrit, aynı anda kullanılabilen 70.000 TL takas desteği ve 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi avantajıyla yeni sahiplerine kavuşmayı bekliyor. Suzuki, 2024 model giriş seviyesi S-Cross Hibrit GL Elegance için nisan ayı takas destekli anahtar teslim fiyatını 1.544.000 TL olarak duyurdu.

AllGrip 4×4 veya 4×2 çekiş seçenekleriyle tercih edilebilen, standart olarak sunulan üstün güvenlik donanımlarıyla segmentinde ön plana çıkan Suzuki Vitara Hibrit için 2024 model takas destekli başlangıç fiyatı 1.444.000 TL olarak belirlendi. Vitara modelleri, Nisan ayı boyunca 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi ve 70 bin TL takas desteği fırsatıyla SUV sevenleri bekliyor. Nisan ayına özel olarak kullanıcılar, 30.000 TL fiyat farkı ödeyerek araçlarını çift renkli tercih edebiliyor.

AllGrip teknolojisine sahip 4×4 özelliğiyle ön plana çıkan, doğada olduğu kadar şehir içinde de üstün sürüş yetenekleriyle kendinden her zaman söz ettiren Jimny modeline ise 70 bin TL takas desteği ve 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkânıyla sahip olunabiliyor. Sınırlı sayıda 2023 model Jimny için nisan ayına özel başlangıç fiyatı 1.678.000 TL olarak belirlendi.

Suzuki’den Garantim ON’da programı ile 10 Yıla Varan Garanti!

“Suzuki’den Garantim ON”da Programı kapsamında, garanti süresi, aracın satın alındığı tarihten itibaren başlayan 3 yıllık temel üretici garanti süresinin sona ermesi durumunda başlıyor ve Doğan Trend Otomotiv Suzuki sahiplerine toplam 10 yıla varan bir onarım güvencesi sunuyor. Ayrıca “Suzuki’den Garantim ON’da” kapsamında kullanıcılar, 10 yaşını veya 180.000 km’yi doldurmamış olan tüm 2016 ve sonrası Suzuki modellerini periyodik bakım için Suzuki Yetkili Servisleri’ne getirdiklerinde de programdan ücretsiz olarak faydalanabiliyorlar.

Suzuki Hakkında

1920 tarihinde Michio Suzuki tarafından kurulup dokuma tezgahlarıyla başlayan faaliyetini; motosiklet, otomobil, dıştan takma deniz motorları ve ATV araçları olmak üzere genişleten Suzuki Motor Corporation, günümüzün küresel ölçekteki en önemli markaları arasında yer almaktadır. Suzuki bu konumunu endüstri, tasarım, pazarlama ve inovatif alanlarda kazandığı başarılarla taçlandırırken, insan hayatını kolaylaştıran ve teknolojiye yön veren birçok yeniliğe imza atmaya da devam etmektedir. Suzuki otomobilleri ve motosikletleri ile Suzuki deniz motorları, ülkemizde Doğan Holding’e bağlı Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilmektedir.

Doğan Trend Otomotiv Hakkında

Doğan Trend Otomotiv Ticaret Hizmet ve Teknoloji A.Ş., Doğan Holding çatısı altında otomotiv ve mobilite alanlarında faaliyet gösteriyor. 1961 yılında otomotiv ticareti yapmaya başlayan Doğan Grubu’nun 60 yıllık deneyimiyle; bünyesinde Suzuki, Suzuki Marine, Piaggio, Vespa, Moto Guzzi, Aprilia, KYMCO, Wallbox, Silence, Gita ve MG gibi markalarının distribütörlüğünü barındırmaktadır. İkinci el ve perakende satış hizmetleri kapsamında suvmarket.com, vespastoreturkey.com ve scootermarket.com markalarıyla sektörde kiralama operasyonları ve e-ticaret alanında varlığını sürdürmeye ve büyümeye devam etmektedir. Teknolojik, müşteri odaklı ve keyifli bir deneyim sunan markaları tüketicilerle buluşturuyor. Marka temsilciliklerinin yanısıra ülke çapında bayileri ve perakende satış-servis noktaları ile kiralama operasyonları da bulunan

Doğan Trend Otomotiv hakkındaki güncel bilgilere www.dogantrend.com adresinden ulaşılabiliyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?