Selçuk Türkoğlu; BURSA DEĞİŞİM DEDİ…

Selçuk Türkoğlu; BURSA DEĞİŞİM DEDİ…

İYİ Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu seçim sonuçlarının netleşmeye başlamasının ardından ilk açıklamasını yaptı.

İYİ Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu seçim sonuçlarının netleşmeye başlamasının ardından ilk açıklamasını yaptı.

Türkoğlu’nun açıklaması şöyle;

BURSA DEĞİŞİM DEDİ…

Tam 100 gün boyunca, 22 yıllık AKP İktidarının Bursa’yı sahipsiz bıraktığını, yeşilini yok ettiğini, ovayı betona boğduğunu, Aktaş’ın vizyonsuz ve kifayetsiz yönetimiyle güzel şehrimizi mahvettiğini alanlardan, meydanlardan hançeremizi yırtarcasına, gece gündüz bıkmadan usanmadan anlattık. “Şimdi Değişim Zamanı” sloganımızla başlattığımız büyük seçim maratonu da Bursalı hemşehrilerimiz tercihlerini, değişimden yana kullanmalarıyla sonuçlandı. Yerel seçimlerin doğası gereği, son düzlükte “ikili yarışa” dönmesiyle birlikte Sn.Mustafa Bozbey ipi göğüsleyen oldu ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandı. Kendisini kutluyor, Bursa’nın Alinur Aktaş yönetimiyle kaybettiği zamanı geri kazandırmasını diliyoruz. Bursa gibi ülkemizin büyük bölümünde AKP’nin büyük oy kaybına uğramış olmasını; milli iradenin Recep Tayyip Erdoğan  iktidarına verdiği, “Sana verdiğim kredi artık bitti!” anlamında çok önemli bir mesaj olarak okuyoruz. Partimize ve şahsımıza oy vererek bizleri destekleyen, gönlü yüreği bizden yana olup da, tercihini konjonktür gereği değişimden yana kullanan tüm dostlarımıza da teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sandık sonucu Bursa’mıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun.

Türkoğlu

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?