Yenimahalle’nin Tek Ülkücü Belediye Başkan Adayı

Yenimahalle’nin Tek Ülkücü Belediye Başkan Adayı

Zafer Partisi Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Serhad Özdamar, eğitimsiz ve işsiz genç kalmayana kadar çalışacağını ve tüm vatandaşların ay yıldızlı bayrak altında şerefle yaşadığı bir Türkiye hayal ettiğini belirtti.

Zafer Partisi Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Serhad Özdamar Basın Açıklaması Yaptı Yenimahalle’de 19 siyasi partinin adayı olduğunu ve ilçenin tek Ülkücü Belediye Başkan Adayı olduğunu belirten Serhad Özdamar , “Cumhuriyet; sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister.” sözünü kendine rehber edindiğini söyledi.

Serhad Özdamar , seçilse de seçilmese de Yenimahalle’de eğitimsiz ve işsiz gencin kalmayıncaya kadar çalışacağını ifade etti.

Tüm vatandaşların, hiçbir ayrım olmaksızın ay yıldızlı bayrak altında şerefle yaşadığı bir Türkiye hayal ettiğini belirten Özdamar, Kürt-Türkmen, Alevi-Sünni ayrımı olmadan, zengin-fakir ayrıcalığı görülmeden imtiyazsız, sınıfsız, kaynaşmış bir Türkiye hayal ettiğini söyledi.

Türk çocuklarının göğüslerini gere gere “Ne mutlu Türküm diyene” diyebileceği bir Türkiye Hayal ettiğini de vurgulayan Özdamar, Ümit Özdağ’ın sığınmacı çıkışını da desteklediğini ifade etti.

Serhad Özdamar , ülkemizin sayısı yaklaşık 13 milyona ulaşan sığınmacı işgalinden acilen kurtarılması gerektiğini söyledi. Sığınmacı ve kaçakların ülkemizin en önemli iç güvenlik sorunu haline geldiğini belirten Özdamar, bu sorunun ülkemize maliyetinin enflasyonun yükselmesi, hayat pahalılığının artması, kiraların yükselmesi, sokakların güvensiz hale gelmesi ve daha neler neler olduğunu söyledi.

Yenimahalle ‘nin tek Ülkücü Adayı olarak ilçemdeki milliyetçilerin, vatan severlerin, ülkücülerin desteklerini yanımda hissettiğini söyleyen Özdamar, “Özellikle gençlerimizin gösterdiği yoğun ilgi sayesinde oldukça güçlü bir kampanya yürüttük, bu itibarla Yenimahalle’li tüm gençlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Yenimahalle’nin çift kutuplu siyasi çatışma alanı olmaktan çıkarılması gerektiğini ve bölgede Ülkücü ve genç adayların önü açılması gerektiğini de vurgulayan Özdamar, sözlerini bitirdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?