CHP İftarında Salonlar Doldu Taştı

CHP İftarında Salonlar Doldu Taştı

Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı tarafından Pırıltı Düğün Salonları’nda düzenlenen iftar programında salonlar yetmedi, koridorlar,balkonlar ve kapı önüne masalar kurulup misafirler ağırlandı.

Yaklaşık 5000 kişinin katıldığı iftar programına CHP Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Hasan Öztürk’ün yanı sıra CHP Bursa Kadın Kolları Başkanı Aysel Okumuş, mesleki kuruluşların temsilcileri, oda temsilcileri, borsa ve kooperatif başkan ve yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar, muhtar adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Deviren: “Ayakta kalan misafirlerimiz olduğu için oturamam”

Davetlileri kapıda tek tek eşi Dr.Hacer Deviren ile birlikte karşılayan Gemlik Belediye Başkan Adayı Şükrü Deviren, tüm salonları gezerek katılan herkesle tokalaşıp davete icabet ettikleri için teşekkürlerini iletti. Yoğun katılımdan dolayı çoğu insanın ayakta kaldığını gören Deviren, bir an olsun protokoldeki sandalyesine oturmayarak ‘Ayakta kalan misafirlerimiz olduğu için oturamam ‘ diyerek herkesle tek tek yakından ilgilendi.

“Salonlara sığmıyor taşıyor ve kazanıyoruz”

İftar programında salonları hınca hınç doldurarak katılan herkese teşekkür eden CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Şükrü Deviren: “Öncelikle bugünkü iftar davetimizi kırmayarak, salonları hınca hınç dolduran, sığmayıp dışarılara da taşan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Yoğun katılımdan dolayı bir aksaklık çıktıysa, üzdüğümüz hemşehrimiz olduysa kendilerinden özür diliyorum. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, hiç kimseyi farklı görmeden, Gemlik’i bir bütün halinde, birlikte nasıl yönetebiliriz dedik ve ‘BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’ diyerek yola çıktık. Bundan sonra Gemlik’te farklı bir tarih yazılacak, ben kelimesinin değil biz kelimesinin olduğu, çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, engelli vatandaşlarımızın, kısacası tüm Gemlik’in dahil olduğu bir yönetim anlayışı hakim olacak. İşte bu anlayış Gemlik’i yeniden inşa edecek. Bu sizlerin sayesinde olacak ve bunu ‘BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’ buna inanın. Çok çalışacağız ve hiç durmayacağız. Sakın ola ki kimse bir hafta ya da iki hafta tebrik olacak diye falan beklemesin. 1 Nisan’da tebrikleri kabul edeceğiz. Ancak 2 Nisan’da ‘Vira bismillah, yelkenler fora, tam yol ileri’ diyerek Gemlik’imiz için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

Çok büyük bir kalabalığa sahne olan iftar programı semazen gösterisi ile sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?