Yıldırım’da Afişe Saldırıya Vekil Tepkisi!

Yıldırım’da Afişe Saldırıya Vekil Tepkisi!

Bursa’da yerel seçimler öncesi, CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ve Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mehmet Önder Mutlu’nun seçim afişlerine çirkin bir saldırı düzenlendi. Konuyla ilgili Yıldırım İlçe Başkanı İlhami Gün, CHP PM Üyesi ve Milletvekili Orhan Sarıbal’la birlikte kınama açıklaması yaptı.

İlçe Başkanı Gün; “Adaylarımızın afişlerine son 10 gündür şehrimizin hemen hemen her noktasında çirkin saldırılar olmaktadır. Toplumsal barış ve kardeşlik hukukumuza, orantısız yapılan bu saldırıları şiddetle kınıyoruz. Bu kirli anlayışla yapılan saldırıları Bursalıların vicdanına bırakıyoruz.” dedi.

Milletvekili Sarıbal; “Pankartlara yapılan simetrik saldırılar bilinç altındaki niyeti de ortaya koymaktadır. 22 yıllık iktidar her cephede kan kaybetmekte ve hızla erimektedir. Seçimi kaybedeceğini anlayan iktidar reşit olmayan çocuklar üzerinden oynadıkları oyunun son perdesini servise koymuştur. Her zaman olduğu gibi yaptıklarının cezasız bırakılmasına itiraz ediyoruz. Bu yazıları yazdıranlar ve yönlendirenlerin bulunarak kanunlar önünde hak ettikleri cezayı almalarını bekliyoruz. Seçime 48 saat kala yapılan bu eylemin amacı provakasyonla karşı bloğu sindirme isteğidir. Organize olan bu kötü niyeti bitirmeye kararlıyız, yağmacılara, talancılara ve hırsızlarla mücadeleye devam edeceğiz. Bugüne kadar boyun bükmedik bugünden sonrada bükmeyeceğiz. Bu ülkenin gerçek yurtseverleri ve vatanseverleri olarak karşımızdaki zavallı insanlar ancak korkakça yazıların arkasına sığınır, saklanacak delik arar. Süreci takip edeceğiz.

Sorumluların cezalandırılmasını talep ediyoruz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?