CHP GÜRSU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZTÜRK: 31 MART’TA DEĞİŞİM SİZDEN DÖNÜŞÜM BİZDEN

CHP GÜRSU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZTÜRK: 31 MART’TA DEĞİŞİM SİZDEN DÖNÜŞÜM BİZDEN

Cumhuriyet Halk Partisi Gürsu Belediye Başkan Adayı Haşim Öztürk bilgilendirme mesajı yayınlayarak Gürsu’da “Değişim sizden, dönüşüm bizden” dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerine giderken CHP Gürsu Belediye Başkan Adayı Haşim Öztürk, yayınladığı mesaj ile vatandaşlara çağrıda bulundu.

Öztürk’ün çağrısı şöyle oldu:

“Değerli komşularım, kıymetli dostlar nihayet gün geldi çattı. 31 Mart akşamı Gürsu’nun tarihini oylayacağımız yerel seçimlerin sonucunun belli olacağı güne iki günümüz kaldı. Bu doğrultuda bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Kıymetli dostlar, Bursa Büyükşehir Belediyesi seçimi için Mustafa Bozbey başkanımızın adının olduğu Cumhuriyet Halk Partisi logomuzun altı okunun olduğu alana ‘evet’ mührünü basıyoruz. Gürsu Belediye Meclisi için soldan sayarak 13. sırada Cumhuriyet Halk Partisi logomuzun olduğu ve yine altı okumuzun olduğu alana ‘evet’ mührünü basıyoruz. Kıymetli dostlar, Gürsu Belediye Başkanlığı için önümüze gelen oy pusulasında sol baştan saydığımızda 9. sırada olan Cumhuriyet Halk Partisi logomuz Haşim Öztürk ismimin de olduğu alana ‘evet’ mührünü basıp Gürsu’nun geleceğini şekillendireceğiz.

Değişim sizden, dönüşüm bizden.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?