Türk Kadınlarına Ağır Hakaret !

Türk Kadınlarına Ağır Hakaret !

Çorumlu Amir olarak tanınan internet fenomeni Amir Zakaria Karabük üniversitesi olaylarını konu aldığı son videosunda Türk kadınlarına ağır hakarette bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Karabük Üniversitesinde yaşanan olaylarve bazı öğrencilerin internette bulunduğu ifşaatlarla gündeme gelen Afrikalıöğrenciler konusu ülke gündeminde güncelliğini koruyor. Bir internet sitesindeaçıklama yapan ve ismini gizli tutan öğrenci genç kız HIV ve HPV gibivirüslerin Afrikalı öğrenciler tarafından yayıldığını ifşa etmişti. Binlerceafrikalı öğrenci ile dikkat çeken Karabük Üniversitesi konusundaki tartışmalarda devam ediyor.

Çorumlu Amir olarak bilinen Amir Zakaria isimli internetfenomeni de bir video çekerek konuya dahil oldu. Karabük Üniversitesi’nin reklamfilmi gibi çekilen videoda öğrencilere seslenen Çorumlu Amir, büyük/küçük,uzun/kısa , eğitim pozisyonları gibi metaforlar kullanarak cinsel içerikligöndermelerde bulundu.

Gözcü Tv de yayın yapan Alptekin Aydoğan, Amir Zakaria nınvideosunda hitap ettiği kişilerin Türk kadınları olduğuna dikkat çekerek,şahsın bu cesareti nereden aldığını sorguladı. Kendisinin mülteci, geçicisığınmacı ya da yabancılar için eleştiri yaptığı halde soruşturma geçirip cezaalabildiğine dikkat çeken Aydoğan, ülkemizde yaşayıp ekmek yiyen bir kişi biziminsanımıza bu şekilde alenen hakaret ediyor ama soruşturan yok, savcılarıgöreve davet ediyorum dedi.

Afrikalı gençlerle evlenen Türk kızlarının sayısının giderekarttığına dikkate çeken Aydoğan, bunun bir devlet politikası olduğunubelirterek TRT1 de yayınlanan bir programdan da kesitler sundu. Genelliklemütedeyyin ailelerin türbanlı kızlarının Afrikalı erkeklerkle evlendiğinedikkat çeken Aydoğan, bunun bir devlet politikasına dönüştüğüne dikkat çekti.

https://www.youtube.com/watch?v=8KcFMZ9bRDk

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/8KcFMZ9bRDk?si=UmZQsjeArPlFtDfX” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” referrerpolicy=”strict-origin-when-cross-origin” allowfullscreen></iframe>

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?