Şanlıurfa’da gövde gösterisi

Şanlıurfa’da gövde gösterisi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Şanlıurfa’daki mitingde partisinin iddialı olduğu illerden birinde konuştu. Kalabalığı 200 bin kişi olarak ifade eden Erbakan, AK Parti’ye göndermelerde bulunarak, tüm engellemelere ve manipülasyonlara rağmen Şanlıurfa’da galip geleceklerini vurguladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin iddialı olduğu illerden Şanlıurfa‘da düzenlenen mitingde konuştu. Kalabalığın 200 bini kişi olduğunu ifade eden Erbakan, Mehmet Kasım Gürpınar ile Şanlıurfa’nın yeniden milli görüş belediyeciliği ile buluşacağını söyledi.

fatiherbakank.png

ERBAKAN ŞANLIURFA’DA: 200 BİN KİŞİ İLE NET MESAJ

Fatih Erbakan, Şanlıurfa mitinginde halka hitap ederken AKP’ye gönderme yaparak; bütün engellemelere, ambargolara, çarpıtmalara, çamur atmalarına ve algı operasyonlarına rağmen, Cenabı Allah doğru ve haklı olanların kazanmasını istiyor. İşte haklının zaferini 31 Mart’ta yaşayacağız” dedi. Erbakan, Şanlıurfa’da 200 bin kişiyle büyük bir miting yaptıklarını belirterek selam olsun Milli Görüşçülere dedi.

yenidenrefahurfa2.png

Erbakan, 1984’te Şanlıurfa’da Milli Görüş Belediyeciliği ile tanıştı. Şimdi, 40 yıl sonra 31 Mart’ta tekrar Milli Görüş belediyeciliği ile buluşacağını belirterek, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mehmet Kasım Gülpınar’ın yönetiminde Milli Görüş belediyeciliğinin başlayacağını ifade etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin iddialı olduğu illerden Şanlıurfa’da düzenlenen mitingde konuştu. Kalabalığın 200 bini kişi olduğunu ifade eden Erbakan, Mehmet Kasım Gürpınar ile Şanlıurfa’nın yeniden milli görüş belediyeciliği ile buluşacağını söyledi.

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan’ın konuşmasından satır başları:

Bu muazzam manzara Şanlıurfa’ya yakışır. 200 binin üzerinde insanla Şanlıurfa bugün mesajını net bir şekilde veriyor. Butun engellemelere, ambargolara rağmen, bütün güç ellerinde olmasına rağmen Allah haklının kazanmasını istiyor.

“SEÇİMİN PARLAYAN YILDIZI”

“Partimiz büyük bir rüzgarla büyüyor. Bugün itibarıyla üye sayımız 500 bine dayandı” diyen Erbakan, partisinin 31 Mart seçimlerinin parlayan yıldızı olacağını ifade ederek “Genel seçimlerde de iktidara taşıyacağız” dedi.

Televizyonlarda partisinin tartışıldığına dikkat çeken Erbakan, anketlerde de artışın görüldüğünü belirtti.

yenidenrefahurfa1.png

“RANT BELEDİYECİLİĞİNDEN MİLLET BIKTI”

“Milletimiz neden Yeniden Refah’a koşuyor? Çünkü bu millet rantçı belediyeden bıktı artık. Değişim istiyor, samimi, dürüst, tevazu sahibi belediye başkanları istiyor. Millletin derdi ile dertleneceğine kendi makam aracı ile dertlenen, millet ile arasına mesafe koymuş belediyeleri istemiyor” diyen Erbakan, milletin milli görüş belediyeciliğini hatırladığını ve bu yüzden Yeniden Refah’a koştuğunu söyledi. Bir başka sorunun ekonomik sıkıntılar olduğunu kaydeden Erbakan, asgari ücrete ve emeklinin düşük maaşına dikkat çekti.

yenidenrefahurfa3.png

“ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN”

Emeklilerin sorunlarına dikkat çeken Erbakan, “10 bin lira emekli maaşını elinizi vicdanınıza koyun düşünün. 10 tane hurma 150 lira emekliye 10 bin lira… 6 kilo pastırma parasını reva göreceksin. Emekliler bayram gelecek diye korkuyor. ‘Torunum gelirse nasıl harçlık vereceğim diye. Bu hale gelmiş bu insanlar” dedi.

“AÇLIK GREVİNE MAHKUM ETTİNİZ”

Çay ve simi hesabı ile iktidar olanlara hurma hesabı yaptığını anımsatan Erbakan, “5 kişilik bir aile 3 tek hurma, çeyrek pide, sahurda yine aynısını yapacak. 5 kişilik ailenin aylık masrafı 11 bin liraya geliyor. Gerçekten de söylerken utanıyorum” dedi.

“Asgari ücretliyi ve emekliyi açlık grevine mahkum ettiniz. Açlık grevinde bile şeker ve su takviyesi oluyor. Bu ücretler ancak açlık grevine yeter” diyen Erbakan Sağlık Bakanlığının açıkladığı diyet listesinin maliyetinin 32 bin lira olduğunu anımsatarak “Yani Sağlık Bakanlığı kendi ağzıyla iktidarın milyonlarca insanı açlığa mahkum ettiğini ilan etmiş oluyor” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?