Dolar 46,9929
Euro 53,6680
Altın 6.225,55
BİST 14.321,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 30 °C
Açık

MEMLEKET İNEGÖL; 40 gün 40 proje!

20.03.2024
A+
A-

Memleket Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Yasemin Soydan Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte  Kurşunlu, Küçük Yenice, Çitli, Süpürtü, Hasanpaşa, Bilalköy mahallesi ziyaretlerini gerçekleştirdiler.
Belediye Başkan adayı Yasemin Soydan Memleket Partisinin akıl, adalet ve ahlak temelli Mavi-yeşil Belediyecilik anlayışından bahsederek, tarımsal kalkınma, hayvancılık ve köylü pazarı projelerini anlattı. Önceliğimiz Genel Başkanımız Muharrem İnce ‘nin de dediği gibi depremde en az hasar ve can kaybı. Kapıda gıda krizi var, çocuklarımız okula aç gitmemeli, siz ekip biçmez hayvan bakmazsanız aç kalacağız dedi.Şimdi hergün bir proje açıklıyoruz. 40gün 40 proje dedik. Bakıyoruz ki ardımızdan diğer muhalefet adayları bizimle aynı şeyleri söylüyor. İlk olarak ben İBEK ekmek 5tl dedim. Hepsi ekmek fabrikası projesi açıkladı. Doğa sporları mesire alanlarının çoğaltılması, hava kirliliği ve çeşmeden içilebilir su akması ile ilgili projelerimizde de öyle oldu. Şimdi de deprem diyorlar.Olsun biz siyaseti halkın yararına yapıyoruz. Biz söyleyelim onlar da bizden duyup söylesin.Onların seçim bütçesi bizden çok,bazılarının devletin kasasından bazılarının belediyelerden kaynakları daha fazla. Biz sosyal medyadayız onlar reklamlarda televizyonda gazetede.. Olsun varsın. Sesimiz duyulsun. Derdimiz halkın sesini bir şekilde duyurmak! .Mevcut Belediye Başkan Adayı 154 proje açıklamış, daha öncekiler gibi görseller çok güzel.Ama gel gör ki yapmıyorlar bunu yapacak kaynak var mı diye bakmadan proje açıklıyorlar. Köylü ise cevaben geçen genel seçimde yaşananlar için muhalefetin 6’ lı masada yaptığı hataları sen buralara kadar gelip bize anlattın biz anlamadık. İktidar zaten hep aynı, aradan bir yıl geçti mahallelerde sorunlar hiç değişmedi diyerek Muharrem İnce haklıymış diyenlerle durum değerlendirmesi yaptılar.

Gece genç Belediye Meclis üyesi adayları ise kahvehanelerde oturup birlikte çay içtikleri gençlerin sıkıntılarını dinlediler. Yaşlıların hayır duasını aldılar.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.