Mobil 1™ ve Mapa Petrol Kayseri Erciyes Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’nda Yer Aldı!

Mobil 1™ ve Mapa Petrol Kayseri Erciyes Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’nda Yer Aldı!

Mobil 1™ ve Mapa Petrol Kayseri Erciyes Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’nda Yer Aldı!

Erciyes Dağı’nın Zorlu Virajları Mobil 1™ ve Mapa Petrol Sponsorluğunda Dönüldü!

ExxonMobil çatısı altında faaliyet gösteren, dünyanın önde gelen sentetik motor yağı markası Mobil 1™, motor sporlarına desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda 8-10 Mart tarihleri arasında Mobil 1 ve Mapa Petrol’ün desteği ile Kayseri Erciyes Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası gerçekleştirildi. Adrenalin dolu bu etkinlikte dünya çapında tanınmış sporcular Erciyes Dağı’nın eteklerindeki keskin virajları zorladı. Şampiyona kapsamında pek çok etkinlik ve konser düzenlenerek ziyaretçilere keyif dolu anlar sunuldu.

Dünyanın en büyük halka açık petrol şirketi ExxonMobil, Mobil 1™ motor yağının küresel pazarlara sunulmasının 50. yıl dönümünde motor sporlarını desteklemeye devam ediyor. Mobil 1™ ve Mapa Petrol Kayseri Erciyes Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’nda yer aldı. Bu kapsamda Kayseri Erciyes’in muhteşem beyaz örtüsü altında, Mobil 1™ ve Mapa Petrol’ün destekleriyle büyük bir buluşma gerçekleşti. 8-10 Mart tarihleri arasında düzenlenen Kayseri Erciyes Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası, adrenalin dolu anlara ev sahipliği yaptı. Bu özel etkinlik, sadece bir yarış değil, motor tutkunlarının kalplerinde unutulmaz iz bırakan bir buluşma oldu. Dünya çapında tanınmış sporcular, Erciyes’in eteklerindeki virajları zorladı, sınırlarını aşarak cesaretlerini sergilediler. Şampiyonada düzenlenen çeşitli konserler ve etkinlikler sayesinde ziyaretçiler de keyfin doruklarına ulaştılar.

Mobil 1 Hakkında

Dünyanın önde gelen sentetik motor yağı markası Mobil 1, geleneksel motor yağlarının ötesinde performans sağlayan aşınma önleyici teknolojiye sahip. Bu teknoloji Mobil 1 ürünlerinin otomobil üreticilerinin en zorlu standartlarını karşılaşmasını sağlarken, aynı zamanda normal ve hatta en zorlu koşullar altında motor aşınmasına karşı üstün koruma sağlıyor. Mobil 1, kritik motor parçalarını korumak üzere aşırı sıcaklıklarda hızla akıyor ve motor performansını en üst düzeye çıkarmak ve motor ömrünü uzatmaya yardımcı olmak için tasarlanmış durumda. Daha ayrıntılı bilgi için www.mobil1.com adresini ziyaret edebilir ve Facebook, Instagram ve Twitter üzerinden @Mobil1’i takip edebilirsiniz.

ExxonMobil hakkında

Halka açık en büyük uluslararası enerji ve petrokimya şirketlerinden biri olan ExxonMobil, yaşam kalitesini artıran ve toplumun gelişen ihtiyaçlarını karşılayan çözümler üretiyor.Şirketin, Üretim, Ürün Çözümleri ve Düşük Karbon Çözümleri ana faaliyet alanları; enerji, kimyasallar, madeni yağlar ve daha düşük emisyon teknolojileri dahil olmak üzere modern yaşamı mümkün kılan ürünler sunuyor. ExxonMobil, sektörün önde gelen kaynak portföyüne sahip olup dünyanın en büyük entegre yakıt, madeni yağ ve kimya şirketlerinden biri. ExxonMobil aynı zamanda Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük CO2 boru hattı ağının da sahibi ve işletmecisi. ExxonMobil, 2021 yılında 2016 seviyelerine kıyasla işletilen varlıklar için 2030 yılına yönelik Kapsam 1 ve 2 sera gazı emisyon azaltma planlarını açıkladı. Şirket; şirket genelindeki sera gazı yoğunluğunda %20-30’luk bir azalma, yukarı yöndeki operasyonların sera gazı yoğunluğunda %40-50 azalma, kurumsal çapta metan yoğunluğunda %70-80 azalma ve şirket genelindeki alevlenme yoğunluğunda %60-70’lik bir azalma hedefliyor.ExxonMobil, teknolojideki gelişmeler ve açık ve tutarlı hükümet politikalarının desteğiyle, 2050 yılına kadar işlettiği varlıklarından net sıfır Kapsam 1 ve Kapsam 2 sera gazı emisyonuna ulaşmayı hedefliyor.

Daha ayrıntılı bilgi için exxonmobil.com ve ExxonMobil Gelişmiş İklim Çözümleri linklerini ziyaret edebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?