YILDIZ FUTBOLCU MEMLEKETİNDE GENÇLERLE BULUŞTU

YILDIZ FUTBOLCU MEMLEKETİNDE GENÇLERLE BULUŞTU

İznik Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Genç Tecrübeler Buluşuyor’ etkinliğinin konuğu yıldız futbolcu İsmail Yüksek oldu.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta ile Milli Takım ve Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu İznikli İsmail Yüksek gençlerle buluştu. Buluşmada gençlerin heyecan ve coşkusu hiç dinmedi.

Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta buradaki buluşmada gençlik ve spor yatırımlarıyla ilgili gençlere bilgi vererek yeni müjdeleri de sıraladı. Başkan Usta açıklamasında “Değerli kardeşimiz İsmail Yüksek’i bu akşam memleketinde gençlerimiz ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Onlarında mutluluğu ve heyecanı gözlerinden okunuyor. Konuk futbolcu olunca bu akşam konumuz da spor tabii ki. İlçemiz tarihinin en büyük gençlik ve spor yatırımının bitmesine sayılı günler kaldı. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Kapalı Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve iki adet tenis kortundan oluşan kompleksi gençlerimize kazandırıyoruz” diye konuştu.

Milli Takım ve Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu İznikli İsmail Yüksek ise konuşmasında “Öncelikle değerli başkanımıza böyle bir etkinlikte bizlere memleketimin gençleriyle buluşma fırsatı verdiği için teşekkür ediyorum. İznik’in sokaklarında top oynamış, bu sokaklarda sizlerin arsında ter dökerek bu günlere geldiğimizi hiçbir zaman unutmadık. Bugün de siz değerli gençlerimizin geleceğine bir nebze de olsa katkı sağlayacaksak ne mutlu bizlere. Her zaman İznik’in ve İznikli gençlerimizin destekçisi olacağıma buradan söz veriyorum” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?