Zeki Baştürk yazdı; BURSA TÜKETİCİLER DERNEĞİ KAHVALTISINDAN NOTLAR

Zeki Baştürk yazdı; BURSA TÜKETİCİLER DERNEĞİ KAHVALTISINDAN NOTLAR

Köşe yazarımız Zeki Baştürk makalesinde;

Bursa Tüketiciler Derneğinin kahvaltılı toplantısına katıldık.Merkez şube ile tüm ilçe yönetici ve üyelerinin katıldığı toplantı çok renkli geçti. Merinos Göl Park’ta yapılan kahvaltı saat 10.00 da başladı. Seçim süreci içinde bulunmamız nedeniyle pek çok Sivil Toplum Örgütü, Meclis üye adayları ile muhtar adaylarının katılımı dikkat çekiciydi.

Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyelerinden Doç.Dr.Çiğdem Mine Yılmaz, “Uyuşmazlıklarda Arabulucu ve rolü” konusunda bilgilendirici bir konuşma yaptı. Tüketicilerin bilgilendirilmesi için yapılan bu konuşma oldukça ilgi çekti.

Kahvaltı sonlarına doğru müzik ekibi sahne aldı .Davul Zurna ve Bağlamada Muharrem Torun ile Taha Torun’un eşliğinde solist Gönül Saylı ve Özge Özpozan’in söyledikleri birbirinden güzel türkülerle katılımcılar coştukça coştular. Türküler söylendi, halaylar çekildi, horonlar tepildi.

Kahvaltı etkinliği hem doyurucu hem bilgilendirici hem de eğlendirici yönüyle midelere, gözlere ve gönüllere hitap etti. Bu düzenlemede emeği geçen başta başkan Sıtkı Yılmaz olmak üzere tüm yöneticilere teşekkür ederim.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?