ALFATLI BBP ADAYLARI İLE BİR ARAYA GELDİ..

ALFATLI BBP ADAYLARI İLE BİR ARAYA GELDİ..

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Bursa Belediye Meclis üyesi adayları ile bir araya geldi .

Alfatlı yapmış olduğu konuşmada.
“Adaylarımız ciddi olarak motive olmuş durumda ve tüm imkanlarını seferber edip gece , gündüz demeden çalışmalarına devam etmekteler .

“BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NDEN  BURSA   BÜYÜKŞEHİR’DE  CUMHUR’A TAM DESTEK .
Cennet Bursa’mızda uzun yıllar başarılı bir çalışma yürüten Mevcut Büyükşehir Belediye başkanımız Sayın Alinur Aktaş bey’in  yeniden seçilmesi  konusunda  tüm teşkilatlarımız ile  birlikte  destek olma  kararı aldık.
Güzel Bursa’mızda  tüm İlçe belediye  başkanlıklarında ,Cumhur İttifakımızın Belediye Başkan adaylarının , seçimleri kazanması için, Büyük Birlik Partisi olarak  gereken hassasiyet ,fedakarlık ve gayrette  bulunacağız.
Büyük Şehir Belediye Başkanlığı ve İlçe Belediyelerimizin tamamında, Cumhur ittifakına inanmış hemşehrilerimizin teveccühleri ile  ezici çoğunlukla seçimlerin kazanılacağına inanıyoruz.
Yıldırım, Nilüfer ve Gemlik ilçelerinde Büyük Birlik Partisi adayları , Ak Parti Listelerinden seçimlere girdiğinden dolayı , bu ilçelerde Büyük Birlik Partisi olarak Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis üyesi adayları göstermedik ve adaylarımız uyumlu bir şekilde çalışmalarına devam ediyorlar .
Ayrıca ,kalan 14 ilçenin 13 ünde  belediye meclis üyelerimiz  ile seçimlere kendi adımız ve amblemimiz ile giriyoruz .Buralarda da Belediye Meclis üyesi adaylarımız büyük bir gayret ve özveri ile Cumhur ittifakı belediye başkan adaylarına destek veriyorlar , Mustafakemalpaşa ilçemizde Kendi belediye başkan ve belediye meclisi üyesi adaylarımız ile  seçimlere giriyoruz.
Birlikten aldığımız güç ile 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde inşAllah
Birlik’teyiz
Birlikte Kazanacağız
Birlikte Yöneteceğiz
Gerek adaylarımız, gerekse parti teşkilatlarımız istekli, gayretli ve ümitli bir seçim süreci geçirmek ve seçimden büyüyerek çıkmak için motive olmuş durumdadır.
Bu istikamette vatanı, milleti, namusu haysiyeti ve şerefi için en yüksek riskleri göze alan Büyük Birlik Partisi’nin âlî çıkarları ikinci sırada yer almakta.

Seçimlerin Bursa’mıza ,Dava arkadaşlarımıza , Ülkemize,Gönül coğrafyamıza ,Türk İslam alemine  ve Cumhur İttifakımıza hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden Niyaz ediyorum.” dedi .

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?