DSP Büyükşehir Adayını Buldu! “Siyaseti Ticaret ve Rant İçin Değil, “Halk ve Hak” İçin Yapıyoruz!”

DSP Büyükşehir Adayını Buldu! “Siyaseti Ticaret ve Rant İçin Değil, “Halk ve Hak” İçin Yapıyoruz!”

DSP uzun zamandır sır gibi sakladığı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıkladı. DSP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Bayram oldu.

Bayram basına verdiği demeçte şunları söyledi;

“Sevgili Bursalılar, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde halkımızın en önemli sorununun ekonomi ve geçim sıkıntısı olduğunu, bu sıkıntıların kaynağının adaletsiz gelir dağılımdan kaynaklanan unutulmuşluğun, gözardı edilmişliğin işsizlikten ve çalışanın emeğinin hakkını alamayışından, küresel egemen güçlerin ülkemiz üzerinde kurmuş oldukları hegemonyalardan kaynaklandığını, seçimle işbaşına getirdiğimiz iş bilmeyen, ilim irfan sahibi olmayan, işçinin, köylünün, emeklinin dul ve yetimin hakkını yeterince gözetmeyen, üreten değil, tüketen toplumu teşvik eden, adaletli davranmayan, seçilmişliğin verdiği yetkileri tüm halk için eşit davranarak değil, makam, mevki, koltuk, rant için yandaşlarına öncelik tanıyarak kullanan, görevlendirmelerde tercihlerini liyakatla değil oy kaygısı için yandaşlarından yana kullanan, küresel egemen güçlere karşı dik durmayan, duramayan beceriksiz, basiretsiz siyasetçi ve yöneticilerden kaynaklandığını, Küresel egemenlere karşı milli birlik ve beraberliği, ulus devleti değil,  mandacı zihniyeti benimseyenlerden küresel egemenlere taşeronluk yapanlardan kaynaklandığını biliyoruz.

Biz Demokratik Solcular siyasi geçmişimizde her koşulda halkımız ve milletimiz için adaletli davranmayı ilke edinerek görev yaptık.

Çünkü Siyaseti ticaret ve rant için değil, Halk ve Hak için yaptığımız takdirde, Halka ve Hakka hizmet etmiş oluruz.

Biz Demokratik Solcular geçmişimizde her koşulda Küresel egemen güçlerin karşısında dik durduk elbetteki gelecekte de dik duracağız.

Biz Demokratik Solcular geçmişimizde Halkın menfaatlerini küresel hegemonyalara teslim etmedik gelecekte de teslim etmeyeceğiz.

Sevgili Bursalılar Bursamızın ve ülkemizin sorunlarını ve bu sorunların çözümünü çok iyi biliyorum. 31 Mart seçimlerini kazandığım takdirde;

Öncelikli hedefimiz İşsizlik, Ekonomi, Eğitim, Sağlık, İmar, Ulaşım, Sosyal ve Kültürel faaliyetler olmak üzere Belediye yetkileri çerçevesinde Bursamızın bütün sorunlarına odaklanmak ve çözüme kavuşturmak olacaktır;

“Gelişmiş ülkelerden örnek alan değil, gelişmiş ülke belediyelerine örnek gösterilen belediye yönetimi ve şehir olmayı hedefleyeceğiz”

Seçimi kazandığım takdirde yasaların vermiş olduğu görev ve yetkileri Sadece Demokratik Sol Partililer ve yandaşlarım için kullanmayacağım. Bu görev ve yetkileri Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak “Halka hizmet, Hakka hizmettir” anlayışı ile tüm halkımız için kullanacağım. Bursa halkının bana vereceği “Şehrül emin” görevine sadık kalacağım halkıma ihanet etmeyeceğim. 30 yıllık aktif siyasi deneyim ve tecrübem ile Bursa halkına hizmet etmeye hazırım” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?