Havva Vişne Mahmudiye’ye Kadın Eli Değecek

Havva Vişne Mahmudiye’ye Kadın Eli Değecek

Aslen Kahramanmaraş doğumlu olan 20 yıldır Bursa İnegöl de yaşayan HAVVA VİŞNE yaşadığı Mahmudiye Mahallesine Muhtar Adayı oldu.

Türkiye’nin Ağaç İşleri Mobilya Sanayi’nin başkenti İnegöl ilçesinin merkez mahallesi Mahmudiye muhtarlığına aday olan Havva VİŞNE mahallemize kadın eliyle hak ettiği hizmeti getirmek istiyoruz. Mahallemizde komşularımızla daha yaşanılabilir bir Mahmudiye Mahallesi olması için projeler geliştirdik. Azalarımız ile mahallemizin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Birlikte çözüm üreten olacağız. Biz mahallemiz muhtarlığına oturmaya değil çözüm odaklı hizmet sunmaya aday olduk. Mahallemizde yaşayan komşularımız mahalle sakini değil sahipleridir. Mahmudiye Mahallesinde Değişimi Her Köşe de Net Fark Edeceksiniz, dedi. Muhtar adayı Havva VİŞNE Belediyeden Kaymakamlığa, Kamu Kurumlarından Organize Sanayi Bölge Yönetimine, Sivil Toplum Kuruluşlarından Sanat ve Siyaset Arenasında tanınan ve söz liyakat sahibi hanımefendi olarak tanınmakta.

Yeşilin başkenti Bursa ilimizin üreten, mesken ve ticarethaneleri güzelleştiren ağaç işleri sanayinin üretim üssü İnegöl’ün merkez mahallesi Mahmudiye muhtarlığına azalarıyla birlikte mahallelinin her birinin oyuna talip oldu. Daha iyi yaşanılabilir bir mahalle olmak, herkese eşit hizmet sunmak değişimi her köşe de far etmeniz için adayım diyen Havva VİŞNE “ Mahmudiye Mahallesine Kadın Eli Değsin, Değişim Her Köşe de fark edilsin” sözü veriyor.

Mobilya sanayinin üssü İnegöl’ün kalbi Mahmudiye Mahallesi Muhtar Adayı Havva VİŞNE instagram hesabı @havva_visne üzerinde tüm projelerini anlatırken mahallelinin sorunlarını dinliyor, not ediyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?