BNP Paribas Cardif ve Koçfinans’tan Stratejik İş Birliği

BNP Paribas Cardif ve Koçfinans’tan Stratejik İş Birliği

Türkiye’nin en geniş kapsamlı sigorta platformlarından olan BNP Paribas Cardif ile bireysel ve kurumsal kredi çözümleri sunan öncü finansman şirketi Koçfinans güçlerini birleştirdi. Koçfinans’tan araç kredisi kullanan müşteriler, BNP Paribas Cardif’in avantajlı Kredi Koruma Sigortası çözümünden faydalanabilecek.

Türkiye’nin en geniş kapsamlı sigorta platformlarından olan BNP Paribas Cardif ile Koçfinans güçlerini birleştirdi. Otomotiv sektörünün bireysel ve kurumsal kredi çözümleri sunan öncü finansman şirketi Koçfinans ve BNP Paribas Cardif iş birliği sayesinde, Koçfinans’ın araç kredisi kullanan müşterilerine avantajlı Kredi Koruma Sigortası çözümü sunulacak.

‘Değişen Dünyanın Sigortacısı’ olarak geliştirdikleri tüm çözüm ve hizmetler ile sigortayı ulaşılabilir kılmayı hedeflediklerini belirten BNP Paribas Cardif Türkiye Genel Müdürü Cemal Kişmir; “BNP Paribas Cardif olarak, çoklu kanallardan hizmet verdiğimiz müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın ihtiyaç ve beklentilerini dikkate alarak değer yaratmayı hedefliyoruz. Kredi ve Gelir Koruma, Hayat Sigortaları, İşsizlik Sigortaları, Kritik Hastalıklar, Ferdi Kaza, Cihaz Koruma ve Uzatılmış Garanti gibi koruma sigortalarının yanı sıra, Bireysel Emeklilik ve Otomatik Katılım Planları ve faaliyet gösterdiğimiz birbirinden farklı altı sektör dikkate alındığında Türkiye’nin en geniş kapsamlı sigorta platformu olarak hizmet veriyoruz. Finansal hizmetler, otomotiv, perakende, telekomünikasyon ve enerji gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren, her biri alanında lider firmalarla kurduğumuz iş birlikleri ile sigortacılığı yeniden tanımlayarak sigortanın erişebilirliğini genişletmeyi hedefliyoruz.

Fark yaratan ve nitelikli hizmet yaklaşımı ile hızlı ve kolay kredinin öncülüğünü üstlenen Koçfinans ile stratejik bir iş birliği anlaşmasına imza attık. Koçfinans’ın araç kredisi kullanan müşterileri; kapsamlı teminatlarla oluşturduğumuz Kredi Koruma çözümümüzden faydalanabiliyorlar. Dolayısıyla Kredi Koruma Sigortamızı seçen müşteriler, Koçfinans’ın araç kredisinden de daha avantajlı faiz oranları ile yararlanabilecekler” şeklinde konuştu.

Herkese finansal ürünlere erişim fırsatı vermeyi misyon edinmiş olan Koçfinans’ın teknolojiye, inovasyona ve insan kaynağına yaptığı yatırımlarla geleceğe sağlam adımlarla ilerlediğini ifade eden Koçfinans Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Y. Pınar Kitapçı; “Yeni pazarlara, yenilikçi ürünlere ve pazardaki gücümüzü artırmaya odaklanırken müşteri deneyimini mükemmel hale getirmek için daima müşterilerimizin sesine kulak veriyoruz. Bu anlayış doğrultusunda ürün ve hizmetlerimizi tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerine göre tasarlıyor ve geliştiriyoruz. BNP Paribas Cardif ile yaptığımız bu iş birliği ile kredi ürünlerimizi sigorta çözümleriyle zenginleştirerek müşterilerimiz için kredilerini koruma altına almayı daha avantajlı ve konforlu hale getirdik” dedi.

BNP Paribas Cardif Türkiye Hakkında

BNP Paribas’ın sigorta birimi olan BNP Paribas Cardif, 2008 yılından bu yana Türk sigortacılık sektöründe, bireysel kredi koruma ve hayat sigortacılığı alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir. 2010 yılı itibarıyla müşterilerine bireysel emeklilik ürünlerini de sunabilir hale gelen BNP Paribas Cardif Türkiye üç farklı şirket bünyesinde bireysel emeklilik, hayat sigortacılığı ve elementer sigorta ürünlerine ilişkin lisanslara sahiptir. BNP Paribas Cardif Türkiye geniş ürün portföyü ve uluslararası vizyonu ile kısa sürede pazarda kapsamlı hizmet veren bir sigorta platformu haline gelmiştir.

www.bnpparibascardif.com.tr

Koçfinans Hakkında

1995 yılında Türkiye’nin ilk finansman şirketi olarak kurulan Koçfinans, sıfır ve ikinci el taşıtlar için bireysel ve kurumsal finansman çözümleri sunuyor. Sektöründe güçlü bir konuma sahip olan Koçfinans 1.000’den fazla üye iş yeri sayısıyla kaliteli, hızlı ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı ve herkese finansal ürünlere erişim fırsatı verme misyonunu benimsiyor. Koçfinans; çevik yönetim anlayışıyla yarattığı benzersiz müşteri deneyimini birçok ödülle taçlandırmanın yanında inovatif ve teknoloji odaklı bakış açısı sayesinde finans sektörüne yeni bir soluk getirirken, Demo Day programı ile yenilikçi girişimcilere imza atan start-upları destekliyor. Koç Holding Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Taahhütleri kapsamında sivil toplum kuruluşları ve Anadolu üniversiteleri ile iş birliği yapan Koçfinans, geleceğin kadın mühendislerinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla Koçfinans Turuncu Kanatlar Mentorluk Programı sürdürüyor.

https://www.kocfinans.com.tr

Koç Finansman A.Ş.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?