İrfan Aydın: “Korkudan beslenen mafya ve tefeciler BAŞARAMAYACAKSINIZ” MHP’li Başkanın Tetikçileri MOSSAD Ajanı Çıktı

İrfan Aydın: “Korkudan beslenen mafya ve tefeciler BAŞARAMAYACAKSINIZ” MHP’li Başkanın Tetikçileri MOSSAD Ajanı Çıktı

Araştırmacı Gazeteci İrfan Aydın, yaptığı youtube yayınları ile gündemi belirlemeye devam ediyor. 3. Göz Medyanın gündeme getirdiği ve 3 yıl önce MHP İzmir Urla ilçe eski Başkanı İsmail Taşoku’nun silahlı saldırıya uğramasını canlı yayınla gündeme taşıyan olayın ikinci perdesi açıldı. Sansürsüz Canlı Yayında İrfan Aydın’ın konuğu olan ve üst üste yapılan iki yayın ile Taşoku’nun silahlı saldırı olayının perde arkasından İsrail İstihbaratı MOSSAD’ın olduğu belgeleri ile açıklandı.

3. Göz Medya’da İrfan Aydın’ın canlı yayında 3 yıl önce kamuoyu gündemine taşıdığımız suikastın arkasında uyuşturucu, insan ve organ kaçakçılarının olduğuna vurgu yapmış ve bu suikastın peşini bırakmayacağımızı duyurmuştuk.

Geçtiğimiz gün yapılan canlı yayınlarda ise vahim olayın ardında tetikçiler arasında Mossad ajanlarının da olduğu canlı yayında belgelendi.

SEMİH YALÇIN’NIN TETİKÇİLER İLE BAĞI NEDİR?

Canlı yayında en can alıcı konulardan birisi de MHP Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın konusu oldu. Araştırmacı Gazeteci İrfan Aydın; “Şimdi altın soruyu soralım. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın tetikçiler ile bağı nedir? Hatta ve hatta Sinan Ateş’e de uzanan olaylarda Yalçın’ın rolü nedir? Tüm bunlar birleştiğinde nende kapı firari hain Serkan Kurtuluş’a yol çıkmaktadır. Sayın Yalçın, tüm bu programları sakin kafa ile dinlemeli tavsiyesinde bulunuyorum. Sayın Yalçın, benim için öldürülen oğlunun katillerinin peşine düşmeyerek gözümden düşmüştür” dedi.

Tüm yaşanları ise İsmail Taşoku ilk kez belgeleri ve canlı telefon bağlantıları ile 3. Göz Medya’da Haklı olanın Cesur Sesi Araştırmacı Gazeteci İrfan Aydın’a anlattı. İşte Taşoku’nun açıklamalarından satır başları:

TAŞOKU: “İDDİANAMELERDE HERŞEY ORTADA”

MHP İzmir Urla ilçe eski Başkanı İsmail Taşoku, tüm yaşananları Semih Yalçın’ın bildiğini anlatırken; “23 Aralık 2019 tarihinde hain Fetö terör örgütünün sokak eylemcisi Serkan Kurtuluş tarafında haince pusuya düşürülerek vuruldum. Bu olay İrfan Aydın Beyin yayınları sayesinde Türkiye ve basına ve dünya basınında gündem oldu. Olaylar bütün çıplaklığıyla gün yüzüne çıkmışken Başarılı urla ilçe teşkilatının kapı kilitleri göbekleri değiştirilerek hiç bir açıklama yapmadan parti kapatıldı ve benim şahısımı itibarsızlaştırmak istediler. Neden niçin hiç kimse bir açıklama gereği duymadı. Buradan Semih Yalçın’a bir kez daha seslenerek Ben Manav tezgahında vurulmadım. İddianameler gün yüzünde ortada” açıklamasında bulundu.

‘KURTULUŞ TESCİLLİ BİR VATAN HAİNİDİR’

MHP Urla eski İlçe Başkanı işadamı İsmail Taşoku, Arjantin’deki cezaevinden ABD kanalına Türkiye aleyhine karalayıcı açıklamalar yapan Kurtuluş’un, aslında FETÖ’nün sokak eylemcisi ve tescilli bir vatan haini olduğunu söyledi. 23 Aralık’taki kurşunlama olayından bir ay sonra iki aracının da kundaklandığını açıklayan Taşoku, “Siyasileri ve işadamlarını hedef alan Kurtuluş, büyük resme bakıldığında ülkemize sokak eylemleri ile kaos ortamı yaratması için gönderilmiş, FETÖ tetikçisi bir terörist, yani tescilli bir vatan haini” dedi.

HEPSİNİN ARKASINDAN KURTULUS’UN ADI ÇIKTI

MHP Urla eski İlçe Başkanı İsmail Taşoku, işadamı Gökhan Kalıpçı’nın lüks cipinde, AK Parti eski İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kurtuluş’un da polis kılığındaki kişi tarafından evinde öldürülmesi, CHP İzmir eski Milletvekili Bülent Baratalı’nın avukat oğlu Yiğit Baratalı’nın işyeri ile araçların kurşunlanması gibi birçok olayın arkasından ülkede kaos ortamı yaratmaya çalışan azmettirici çete lideri Serkan Kurtuluş’un çıktığının altını çizdi.

SUİKAST VE TETİKÇİLERİN ARDINDAN MOSSAD ÇIKTI

Yaşanan olayı yaklaşık 3 yıl boyunca araştıran ve peşini bırakmayan Haklı olanın Cesur Sesi Araştırmacı Gazeteci İrfan Aydın, şok belgelere ulaşırken olayın ardında MOSSAD izi olduğunu belgeledi. Yaşananları ve MOSSAD izini MHP Urla eski İlçe Başkanı İsmail Taşoku’na soran İrfan Aydın, 3. Göz Medyanın Yalova’dan fitlini ateşlediği çeteler-tefeciler dosyasının tüm ülke geneline yayılarak ard arda operasyonların yapıldığına ve en önemli ayağının da İzmir olduğuna dikkat çekti.

BELGELERİ VE İSİM İSİM ANLATILDI

MHP Urla eski İlçe Başkanı İsmail Taşoku; “Bir suikast planının Anatomisi İsrail Yahudileri Tefeci  Çok kıymetli polis teşkilatımızın içinde olan ruhunu satmış polisler Yahudilere işbirliği  yapan bazı savcılar siyasetçiler tetikçiler torbacılar fuhuş batağının içinde yer alan kriminal suçlular. Olayların derinliği vahameti. Bu dava İsmail Taşoku davası kadar basit ve küçük bir dava değil bu dava Türk milliyetçileri ülkücülerin Türklerin davasıdır. Tefeci Orhan Çelenk’in ilişkileri Mossad elemanları Eliya Alharal ve Vittorio Franco ile ilişkileri tüm mahkeme kayıtlarına da yansımıştır. Tüm olayın ardından Serkan Kurtuluş ile birlikte bu isimler çıkmaktadır. Bu Konuşmaların Canlı Ses Kayıtlarıda Şahsımda Mevcuttur. “Bu Ulusal Ve Uluslar Arası Boyutta Çeteye Operasyon Beklerken  Şahsıma Ala Bora Silahlı Suç Örgütü Operasyonu Yapıldı Ne Traji Komik Olaylar yaşadık. Eliya Alharal ve Vittorio Franco Orhan çelenkin işlerini para karşılığında ört bas etmek için siyasi ve bürokrasi kanadını kullandığı Eliya Alharalın İzmir olmak üzere bir çok büyük şehirlerde savcılar hakimler tanıdığı olduğunu eliyanın hatta istihbarat müdürü olarak tanıtılan ama açığa alınmış polis memuru kılıfında kullandığı polislerden biride Umut kayadır  siyasi gücüyle kullandığı diğer polislerin kim olduğunu bilmiyorum ve ben bu olayları Ekim 2020 tarihinde organize şubeye sabah saatlerinde gelip akşam 11 civarına kadar anlattığımı ve buna rağmen kimseye hiç bir işlem yapılmadığı beni hiç bir savcının dinlemeye almadığı ve beni öldürmeye çalışan polis memuruna işlem dahi yapılmayıp 19 Eylül de bıçaklama hadisesinin kamera görüntüleri olmasına rağmen şu tarihe kadar her hangi bir işlem yapılmamıştır işte bu Eliya Alharalın siyasi ve bürokrasi gücünden biridir” dedi.

SAVCILIK İDDİANAMESİ…

TALİMAT KURTULUŞ’TAN

Savcılık tüm deliller toplandıktan sonra şu değerlendirmeyi yaptı:

“Şüpheli Serkan Kurtuluş’un emir ve talimatı doğrultusunda olay günü şüpheli Mustafa D’nin müştekiyi motorsiklet ile arabasına zarar vermek sureti ile hayati önem arz edecek nitelikte yaraladığı, olay yerinden kaçtığı, olayda kullanılan motorun İsa A. tarafından bilgi sahibi Derya K’ya “benim motor var, evin karşısına bırakıyorum, göz kulak olun, birkaç güne alırım” şeklinde emanet ettiği, olayda kullanılacak motoru Ramazan G, Mustafa A. ve Necat A’nın önceden tespit ettikleri, olay sonrasında Cenk Y. ve Kadir Ç’nin olayın failini bildikleri halde gizlemeye çalışır nitelikte şifreli konuşmalar yaptıkları, olayın organizatörlerinden Mustafa A’nın üzerinde yüklü miktarda para ve suç eşyaları ile Gürcistan’da bulunan örgüt mensubu Adnan A. ve Ercan Y. ile Lider C.’nin karşılamak üzere yola çıktığında Trabzon’da yakalandığı, şüpheli Serkan Kurtuluş’un olay sonrasında sosyal medya üzerinden şüpheli Lider C. ve diğer şahıslarla mesaj niteliğinde paylaşımlarının mevcut olduğu, örgüt lideri Serkan Kurtuluş’un emir ve talimatları doğrultusunda müşteki İsmail Taşoku’na yönelik gerçekleştirilen eylemde gizli tanık beyanları, HTS ve PTS kayıtları, BAZ analizleri, tanık beyanları ve teşhisleri, şüphelilerin tevilli ikrarları da dikkate alındığında üzerlerine atılı tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs, müştekinin aracına zarar vermek suretiyle mala zarar verme ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet Suçunu işlediklerinin sabit olduğu tespit edilmiştir”

Öte yandan savcılık başka bir olaydan dolayı aynı isimlerden şikayetçi olan hayat kadını Sevda A’nın ifadelerine ve yanında çalışan kadınların bilgilerine de yer verdi.  Yapılan araştırmada Sevda A’ya ait aracın İsmail Taşoku’na saldırı öncesinde keşif amaçlı kullanıldığını tespit etti. Güvenlik kamerası ve plaka tanıma sistemlerinden tüm görüntüler çıkartıldıktan sonra şema halinde eylemin nasıl gerçekleştirildiği de anlatıldı.

Savcılık iddianamede, “Bahse konu gasp edilen BMW X5 marka araç ile ilgili yapılan çalışmalarda aracın 35NF234 plakalı araç olduğu, aracın adı geçen suç örgütünün üyelerinden ve İsmail Taşoku’na yapılan silahlı saldırıyı organize eden Mustafa A. isimli şahıs tarafından kullanıldığı, ayrıca aynı dosyada bulunan müşteki İsmail Taşoku’nu silahla yaralayan Mustafa D. ile örgüt üyelerinden Kadir Ç, Hamza A. ve Ramazan G’nin de farklı tarihlerde aracı kullanan şahıslar olduğu tespit edilmiş, şahısların aracı kullandığını gösterir kamera görüntüleri aşağıya çıkartılmıştır” ifadelerine yer verildi.

“AYNI KİŞİLER YAPTI”

Taşoku silahlı saldırı sonrasında bir başka olay olarak kayıtlara geçen aracının kundaklanmasıyla ilgili de aynı isimleri işaret etti. Taşoku, silahlı saldırının azmettiricisi Orhan Ç. olduğunu bildiği için kundaklamayı da onun adamlarının yaptığını dile getirdi.  Taşoku, Güzelbahçe’den kardeşi ve eşiyle yola çıktıklarını kendi kullandığı araç ile Buca Kaynaklar’a geldiklerini anlattı.  Taşoku, Kaynaklar köy ziyaretinden sonra  çevre yolundan Gaziemir istikameti daha sonra Balçova istikameti akabinde Narlıdere istikameti ve Güzelbahçe otoban çıkışından çıkıp siteler son durağa geldiklerini, buradan da aracını bulunduğu ikametimin yakınındaki boş arsaya park ettiğini, park ettiği yerin hemen yanında şirketine ait başka bir aracının da olduğunu, daha sonra evlerine girdiklerini, giderken ve gelirken de her hangi bir şekilde takip edilip edilmediğini bilmediğini, kendisini şüphelendiren bir durum olmadığını, eşi ve kardeşi ile evlerine girdiklerini, yaklaşık 15 dakika sonra evinde otururken dışarda her iki aracımın da yandığını fark ettiğini, hemen dışarı çıktığını, olay yerinden kaçan bir şahıs görmediğini,  bu olayı yine kendisinin silahla yaralanma olayımı azmettirildiğini düşündüğü ve o günkü ifademde belirttiği Orhan Ç. isimli şahsın azmettirdiğine kesinlikle emin olduğunu, bu şahsın nerede olduğunu şu an bilmediğini anlattı.

TEFECİNİN HATRINA DEPREMZEDELERE BASKIN YAPTILAR

Haklı olanın Cesur Sesi Araştırmacı Gazeteci İrfan Aydın; “Paranın açamayacağı kapı yoktur diyenlerin yanıldıkları nokta şudur ki parayla açılan her kapı felakete açılır. Adalet ile açılan ve de adalete açılan her kapı da huzura erdirir. Dünkü canlı yayında silahlı saldırıya uğrayan MHP eski Urla İlçe Başkanı İsmail Taşoku’nu konuk etmiş, cinayetin arkasındaki mossad bağlantısını, tefeci, tetikçi, vatan hainlerini deşifre etmiştik. yayında en çok canımızı yakan hakikatlerse adliyede tefecilerin sözünün geçmesi ve de mağdurların adalet arayışlarının sekteye uğratılmasıydı. Bu akşamki Sansürsüz Canlı Yayında olayı beş dakikada özetleyip depremzedelere bile zulmetmeden geri durmayan anlayışı deşifre edeceğiz. Araştırmacı Gazeteci İrfan Aydın’ın iki yıldır titizlikle üzerinde çalıştığı dosya İzmir’i sallayacak. dahası tefecilerin hatırı için mazlumları ezen anlayışa da darbe vuracak. bizi izlemeye devam edin ki hakikatlerle yüzleşmekten korkmayın. Gölgesinden Korkanlar Gün Yüzüne Çıkmasınlar” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?