Dolar 48,1350
Euro 56,2420
Altın 7.125,25
BİST 14.676,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 31 °C
Parçalı Bulutlu

DİDEM AKSU ÇAPSIZLARDAN BIKTIM

24.01.2024
A+
A-

Ekranların güzel oyuncu ve sunucusu, podyumların alımlı ve cazibeli ismi Didem Aksu, By Linda Aksu Cosmetics markasını kurarak ticaret hayatına atıldı. Piyasaya sunduğu birbirinden farklı parfümlerle aşkın kokusu sloganıyla giren Didem Aksu, başarı yolunun engellenmeye çalışılmasıyla isyan etti. Ünlü isim Didem Aksu, bazı oyunların ve çekememezliklerin magazin dünyasında olduğunu sanırdım, dedikodu sadece sanatçılar arasında olur diye düşünüyordum ne çok yanılmışım ifadesinde bulundu. Magazin ünlülerinin medya önünde olduğu için bu tarz olayların daha çok duyulduğunu sözlerine ekleyen Didem Aksu “Ticaret hayatının çapsızları beni bıktırdı. Yalan, dolan ve o bir şey sandığınız iş adamlarının nasıl bir hal içinde olduklarını görmek, çok eleştirilen magazin dünyasının ne kadar masum olduğunu bana gösterdi. Yoluma devam edeceğim ama kendi kurallarımla ve kimseye güvenmeden” dedi.

Çıkardığı Michaela” markasıyla İtalya’dan ödül alma başarısını gösteren Didem Aksu, tüm isyanlarına rağmen çıktığı yolda emin adımlarla yürüyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yeni Slow Radyo