Edebiyat Aşığı Mehmet Ali Arslan Kimdir?

Edebiyat Aşığı Mehmet Ali Arslan Kimdir?

Mehmet Ali Arslan Biyografisi
01.01 1978  Batman  doğdum. Babam iyi bir Batmanlı . Namı değer iyilik meleği Osman
Annem yardımsever tam bir  Batman kadını  Sosun Hanım’dır.
On üç kardeşiz, beşinci sıradayım  ben
ilk -orta -liseyi batman okudum  Üniversite Batman ‘da bitirdim.
 
2013 yılında Artvin ili Borçka ilçesinde memuriyet hayatına başladı. Daha sonra 6 ay bu görevde kaldıktan sonra istifa edip gazetelerde köşe yazarlığına başladı.
Babam ve Annem ‘in benim üzerim ‘de hayalleri var. İlk okuldan sonra hafızlık  eğitimi almam için yatılı Kur’an kursuna başlattılar.
Burada çok şey öğrenmek nasip oldu. Her Müslüman Kur’an ve mealini okumalı bilmeli
 Batman  havası içinde Dünya’ya gelen örf ve adetlerini öğrenen mücadeleci bir Baba’nın gül kokan evlatlarıyız. Batman ’da  pek çok sanatçı, şair, profesör, iş insanı, doktor Avukat ve Politikacı yetişmiştir.
 
2014 yılında mütercim yayın gurubunu kurdu. Daha sonra Türkiye’de bu alanlarda önemli adımlar katederek, SEBE YAYINLAR, ÇERİ YAYINLAR, YAFES YAYINLARI, PEMBE ÇATI YAYINLARI ve son olacakta ZAVİRA YAYINLARINI satın alarak MÜTERCİM YAYIN gurubu adı altında Türkiye’nin önemli 6 yayınevinin başına geçti.
Mehmet ALİ ARSLAN Arapça, Türkçe, Kürtçe olmak üzere Arap dili grameri, biyografi, kişisel gelişim, mantık ve daha bir çok konu da yayınlanmış 134 eseri bulunmaktadır.
Batman  ağaçlarıyla dolu yemyeşil ve ovada  doğa manzaralı   bir il  .
 batman ‘da  benzin  çıkarılan yerlerin görüntüsü  batman zenginlikleri içinde  olduğunu göre bilirsiniz.
 Böyle bir ilçede büyümenin ayrı bir anlamı var. Evliyim bir  çocuk babasıyım,
Batman  büyüyen bütün çocukların hayallerini Öğretmen olmak süslerdi. Batman özellikleri içimize yansımış yerimizde duran değil mücadele eden kişileriz. Biz de Ankara ‘ya  taşınan Batman ‘leyiz   ne yaparsanız yapın iyilik üzere yapın çünkü İYİLİK İYİDİR…

Mehmet Ali Arslan, uçak motorları mühendisliği, kamu yönetimi, uluslar arası halkla ilişkiler, ve İslami ilimler fakültesi olmak üzere dört üniversiteden mezundur. Son olarak hukuk fakültesi son sınıfında okumakta ve avukatlık unvanınızda inşallah yakın zamanda alacaktır.

Mehmet ali Arslan aynı zamanda Türkiye’ de 81 ilde ve 9 ülke ’de faaliyet gösteren güçlü bir teşkilatın ’da genel başkanlığını yürütmektedir.

 
Sevgili arkadaşlar, yaşantınız boyunca bazen elinizdeki imkanlar yeterli olamayabilir. Bu çok doğaldır. Unutmayın ki bundan çok daha önemli bir şey vardır: inanmak başarıya giden yolun ilk ve en önemli basamağıdır. Bu sebeple hedefiniz ne olursa olsun önce başaracağınıza inanın sonra elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.
Hepinize Batman  Kokulu Güzel Günler Diliyorum
Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?