Ali Yazır yazdı; Bursaspor bugün neden can çekişiyor?

Ali Yazır yazdı; Bursaspor bugün neden can çekişiyor?

Köşe yazarımız Ali Yazır makalesinde; “TFF son olay sonrası verdiği ceza; Faruk KOCA hemde başkan olarak hakemi yumrukladı, “ömür boyu futboldan men”. Ankaragücü ise 5 maç seyircisiz oynama ve 2 milyon para cezası aldı.
Aklıma hemen Bursaspor’un geçmişte aldığı cezalar geldi. Daha çok yeni geçen sene Bursaspor 9 maç seyircisiz oynama cezası aldı! Yumruk yoktu.
Aynı takımın kendi sahasında Bursaspor’a yapılanlara karşılık 2 maç ceza uygun görülmüştü. Hatırlayın yıllar önce bir İstanbul takımı Bursa’da Atatürk Stadına gelmedi ya da getirilmedi diye Bursaspor 3-0 hükmen mağlup sayıldı ve 5 maç seyircisiz cezası almıştı.
Tribünde adam bıçaklanır, ölür, soyunma odalarına gaz sıkılır, ispatlanamayan şike, soygunlar çözümsüz kalan devletin adalet anlayışını sorgulatan olaylarda ki kayırmacı cezasızlık ve gelinen bugünkü özellikle futbolda yaşananlar, spor sosyolojisi.
Bursaspor bugün neden can çekişiyor? İşte son yaşananlardan buna cevap vermek mümkün. Olaylar karşısında zayıf, güçsüz kalma, sahipsizlik! Yada TFF adaletine güvenme! Bursaspor’a çok kolay dokunuyorlar ve hala dokunmaya devam ediyorlar! Adalet terazisi şaşmışsa sen güçlü olmalısın! Güçlü değilsen değirmenin acımasız basıncı karşısında un ufak olur gidersin.
Soru şu?
Bursaspor yeniden ayağa kalkmak için o gücü bünyesinde neden toplayamıyor?

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?