Dolar 48,1346
Euro 56,2214
Altın 7.158,92
BİST 14.610,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 32 °C
Parçalı Bulutlu

BAKÜ FATMA TURGUT’U, O BAKÜ’YÜ ÇOK SEVDİ: “BU ŞEHRE YERLEŞMEYİ DÜŞÜNEBİLİRİM”

17.11.2023
A+
A-

Kendine has şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesi edinen Fatma Turgut, konserlerde sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Turgut, önceki akşam Azerbaycan, Bakü’de kapalı bir gişe konser verdi. Bu şehri çok sevdiğini ve yerleşmeyi düşünebileceğini söyledi.

Hit şarkısı ‘İkimizden Biri’nin akustik versiyonuyla dijital platformlarda büyük ilgi gören Fatma Turgut sevenleriyle konserlerde buluşmaya devam ediyor. Şöhreti Türkiye sınırlarını aşan Fatma Turgut önceki akşam Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki Elektra Events Hall’de sahne aldı. Biletleri günler öncesinden tükenen konseri 2500 kişi izledi.

Şarkılarıyla ve bitmek tükenmeyen enerjisiyle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Fatma Turgut Bakü seyircisine çok teşekkür etti. Dördüncü kez geldiği Bakü’ye âşık olduğunu söyleyen Turgut “Bu şehir beni o kadar çekiyor ki yerleşmeyi bile düşünebilirim. Bakü beni çok iyi anlıyor” dedi. Seyirci bunun üzerine Fatma Turgut’u dakikalarca alkışladı.

Fatma Turgut önümüzdeki günlerde konser maratonuna hız kesmeden devam edecek.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yeni Slow Radyo