Kocaeli’de Motivasyon 1.0 Etkinliği

Kocaeli’de Motivasyon 1.0 Etkinliği

Başarı ve gelişim için temel değerlerden biri olan “motivasyon” ana temasıyla 4 Kasım 2023 Cumartesi günü saat 12:00 – 18:00 arasında Gebze’deki İstasyon Bilim Ve Sanat Merkezi’nde “Motivasyon 1.0 Etkinliği” gerçekleştirilecek! Branding Türkiye ve JCI Kocaeli organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan etkinlikte konferans, motivasyon oyunları, kısa film gösterimi ve networking gibi uygulamalara yer verilecek.

Gerek iş hayatında gerek akademik kariyer sürecinde ve gerekse sosyal yaşamda sürdürülebilirliğin temel faktörü olan “motivasyon” ana temasıyla 4 Kasım 2023 tarihinde Branding Türkiye ve JCI Kocaeli organizasyonuyla Motivasyon 1.0 Etkinliği gerçekleştirilecek.  Bilim Ve Sanat Merkezi‘nde düzenlenecek olan etkinlikte kısa film gösterimi, konferans, motivasyon oyunları ve networking gibi uygulamalara yer verilecek.

Motivasyon 1.0 Etkinliği 4 Kasım’da

Günümüz dünyasında bilgiye erişim kadar bilgiyi efektif kullanmak da bir hayli önemli. Bilgiye erişim ile bilgiyi efektif kullanma arasındaki bağlantıyı sağlayan temel unsursa “motivasyon”dur.

4 Kasım 2023 tarihinde Branding Türkiye ve JCI Kocaeli organizasyonuyla hazırlanan Motivasyon 1.0 Etkinliği kapsamında iş, eğitim ve sosyal yaşam olmak üzere hayatın tüm alanlarında ve aşamalarında büyük önem taşıyan motivasyon için çeşitli uygulamalara yer verilecek. Bilim ve Sanat Merkezi’ndeki etkinlikte bu bağlamda motivasyon oyunları, networking, kısa film gösterimi ve konferans gerçekleştirilecek.

Program Detayları

Etkinlik açılış konuşmasıyla başlayacak olup akabinde Icebreaker ve motivasyon etkinliği gerçekleştirilecek. Sonrasında Dijital Markalaşma 1.0 konferansının düzenleneceği etkinliğin devamında ise Crossroads Film Festivali ve Networking olacak.

Branding Türkiye I Hakkında

3F Fenomeni ve 360 derece içerik stratejileriyle faaliyetlerine devam eden bir bütünleşik pazarlama ve iş-ekonomi mecrası olan Branding Türkiye, bütünleşik pazarlamaya dair tüm olguların akademisyenler ve sektör profesyonelleri tarafından değerlendirildiği, dijitalin dinamiklerine uygun bir yayın politikasına sahip, fayda ve farkındalık odaklı yeni nesil bir mecradır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?