CEVAT ŞENKARDEŞLER, ALİ KOÇ’A AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

CEVAT ŞENKARDEŞLER, ALİ KOÇ’A AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Geçtiğimiz günlerde İstanbuldaysguide magazin dergisinden Suha Baki’ye konuşan Lüleburgaz spor kulübü başkanı, Fenerbahçe Spor Kulübü yüksek divan kurulu üyesi Cevat Şenkardeşler, Fenerbahçe spor kulübü başkanı Ali Koç hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

HABER SEDAT SARIKAYA

‘’SEN HER ŞEYİ TEK BAŞINA YAPAMAZSIN SAYIN ALİ KOÇ’’
Cevat Şenkardeşler ‘’Maalesef uzun bir süredir Şampiyonluk özlemi çekiyoruz. Bunun tek nedeni Ali Koç’tur. Uzaklara gitmeyelim! Bu sezon İsmail Kartal takımın başına bir daha getirildi. Madem İsmail hocayla devam edilecekti, niye önceki sezon gönderildi?. Bu gelgitlere hiçbir zaman anlam veremedim. Gelelim bu sezona; Başkanımız Ali Koç şampiyonluk adına çok iddialı bir kadro kurdu. Peki, sevgili Koç daha önce neredeydin demezler mi adama. Sayın Koç İnşallah geçtiğimiz yıllarda yapmış olduğu hataları bu sezon yapmaz.’’dedi.

‘’MEVCUT YÖNETİMDE KİMSE LOBİ YAPMASINI BİLMİYOR’’
Şenkardeşler ‘’Sayın Başkan daha önceki yıllarda yapmış olduğu yanlışlar çok. En önemlisi lobi yapamıyoruz. Evet maalesef lobi yapamıyoruz. Başkan her şeyi biliyor, her şeyi yapabiliyor. Sen her şeyi tek başına yapamazsın başkan. Yönetimde iş bitirecek lobi yapacak bir tane isim yok. Açıkçası Fenerbahçe’de yönetim yok. Herkes Ali Koç’un gözünün içine bakıyor. Sayın Koç ne derse o.

‘’SAYIN ALİ KOÇ, KİMSEYİ TARAFTARIN ÖNÜNE ATMAYACAKSIN’’

Şenkardeşler sözlerine şöyle devam etti ; ‘’Aziz Yıldırım ve yönetimini çok büyük işler yaptı. Yalan desinler… Hem Avrupa hem de Süper ligde büyük işler yapıldı. Yönetimde iş hayatında da başarılı birbirinden değerli çok değerli yöneticiler vardı. Şimdi bakıyoruz şampiyon olamadığımız senelerde Sayın Başkan Koç hep bir yerleri hedef gösteriyor. Bunu yapma Sayın Koç. Sen Fenerbahçe’sin. Çıkacaksın sahaya hakemi, gerekirse herkesi yeneceksin. Fenerbahçe’nin eski kulüp başkanlarını ve yöneticilerini hedef göstermeyeceksin. Bu şahısları taraftarın ve kongre üyelerinin önüne atmayacaksın.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?